I Love Los

Jesse | 4 september 2012
headlines

I Love Los bestaat op 29 september tien jaar en dat moet dik gevierd worden! Soulmax en Venus hebben hun krachten gebundeld om ervoor te zorgen dat goed gebeurt.

Het tienjarig bestaan zal gevierd worden in het Paard van Troje te Den Haag. I Love Los is een concept dat de afgelopen tien jaar haar voetsporen heeft achtergelaten in de Nederlandse housescene. Tien jaar geleden begonnen als een van de eerste houseconcepten in Den Haag en inmiddels uitgegroeid naar maandelijks uitverkochte edities en een regionaal festival. Bezoekersaantallen zijn gestegen van 400 bezoekers naar 7000 feestgangers op het festival. Amsterdam, Bloemendaal, Den Haag, Eindhoven, Etten-Leur, Rotterdam en Scheveningen zijn al veroverd door I Love Los.

Voor een tienjarig bestaan ze hebben een deejay uitgenodigd die minimaal al tien jaar meegaat, namelijk: Benny Rodrigues! Benny, die overigens ook niet vies is van een techno-plaat zo nu en dan, staat al jaren aan de top, daarom is hij de juiste persoon om dit spektakel te vieren. Daarnaast zal Haags talent Ziggy, die hard aan het groeien is, ook zijn passie voor muziek met jullie delen. Benny Rodrigues en Ziggy zullen ondersteunt worden door Oliver Rosa en Guillano. De host van de avond is MC KC Jones. Pak je agenda erbij en zet I Love Los van 23.00 tot 04.00 erbij op 29 september. Kaarten kosten 9 euro in de voorverkoop.

Check ook www.paard.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws