Moments

Jesse | 13 september 2012
headlines

De line up voor Moments op 10 nov in de Factory 010 is compleet! Moments is een event van het label Moments Music.

Sinds 2011 wordt hier met regelmaat muziek op gereleased waar mensen als Richie Hawtin, Speedy J, Secret Cinema, Paco Osuna, Slam, Michel de Hey, Seth Troxler, Luciano en Len Faki hun waardering voor hebben getoond. Op het feest delen de artiesten van het label het podium met (inter)nationale vedettes. De hele Maassilo heeft een industriële en donkere uitstraling, maar op de 10e verdieping wordt het pas echt spannend. Factory 010 straalt één en al underground uit. Veel beton, roestig ijzer en oude pijpleidingen maken van deze club echt een unieke locatie.

cari lekebusch

Naast de eerder aangekondigde Cari Lekebusch en Gabriel Ananda staat er nog veel meer op het programma! Uit Madrid komt Alex Under overgevlogen, die bekend staat om zijn funkende, virtuose en hypnotiserende techno welke hij veelal released op labels als Soma, CMYK, Trapez en zelfs op Plus8 en Minus, de labels van Richie Hawtin. De meester van de diepe sounds en co-producer van Loco Dice en Timo Maas is uitgenodigd voor een exclusieve live set. Het gaat hier om niemand minder dan Martin Buttrich, die wereldwijde bekendheid geniet met releases op Cocoon, Planet E en zijn eigen label Desolat, dat hij runt met Loco Dice.

Tel daarbij op de helden van eigen bodem Bart Skils, Warren Fellow, Roy el Kei, Kadir Pelit en daarnaast nog de artiesten van het label Hertz & Vibes, Layers en Minilab en het kan wel eens een hele mooie nacht gaan worden in de Factory 010. Kaarten kosten 19,95 euro in de voorverkoop. Snelle beslissers betalen tot 16 september 15 euro, zolang de voorraad early bird kaarten strekt.

Check voor meer info ook www.momentsevents.nl.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws