Planet Rose

Jesse | 20 september 2012
headlines

Planet Rose maakt zich op voor weer een legendarische nacht. Het concept van Doornroosje presenteert Figure Night, met onder meer Len Faki.

De organisatie van Planet Rose laat weten bijzonder verheugd te zijn om de techno gigant Len Faki terug te verwelkomen in Doornroosje. Len is een van de grote sterren van de hedendaagse technoscene. Dankzij zijn onweerstaanbare charisma en TGV techno sound, heeft hij wereldwijd hordes mensen aan zich weten te binden. Hij is bovendien als sinds jaar en dag resident van de bekendste techno club ter wereld: Berghain.

len faki

Len Faki brengt op zaterdag 22 september een bezoek aan de Nijmeegse club. Hij komt die avond niet alleen een lange set draaien, maar organiseert een heuze Figure night in Doornroosje. Een van de boegbeelden van Len's Figure label is Markus Suckut. Een van die grote talenten, waar we de komende jaren nog heel veel over gaan horen. Samen zullen ze ongetwijfeld voor een avond gaan zorgen, waar we het nog lang over gaan hebben. De tweede area is het domein van Tim Wolff, Paul Boex & Dave Miller aka Abstract Division en Stefan Vincent. Kaarten kosten 16 euro.

Check ook www.doornroosje.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws