Rauw

Jesse | 11 september 2012
headlines

In oktober pakt Rauw het groot, groter, grootst aan met twee verschillende knalfeesten op verschillende locaties. Onder meer ook met Tommie Sunshine.

Op zaterdag 13 oktober staat het Rauwteam te vlammen in Tivoli in Utrecht, naast opperhoofd Joost van Bellen zijn Nobody Beats The Drum 333” en Tommie Sunshine van de partij. Tommie Sunshine is een legende. De zwaar bebaarde man met het lange haar en de eeuwige zonnebril komt uit New York en heeft in het verleden Rauw al een paar keer totaal op z’n kop gezet. Tommie draait de sterren van de hemel met nummers waarvan iedereen zich altijd afvraagt wat het is. Tommie Sunshine is een van de allerbeste smaakmakers en een ware held. Rauw is super blij dat hij aan boord is.

tommie sunshine

Nobody Beats The Drum 333” is dé liveshow waarmee de audiovisuele Nederlandse herriemakers de wereld aan het veroveren zijn. De U.S.A. ging tijdens de laatste tournee totaal plat voor de drie wizzkids. Ook speelden ze in de afgeladen Bravo op Lowlands de tent aan gort. Nu dus terug op de plek waar het allemaal voor hun begon: Tivoli!

Op 18 october neemt Rauw in de Melkweg deel aan het ADE. In twee zalen staat Rauw in samenwerking met Rara Aves, het Engelse boekingskantoor Decked Out! en talloze platenlabels te vlammen met een overweldigende line-up. In de Max zaal staat een overvol programma met onder andere uit Parijs Surkin, Para One, Brodinski, Gesaffelstein en Club Cheval. Uit Italië komen niemand minder dan de Crookers! Onder de vlag van Phantasy Records, zal Erol Alkan samen met Justin Roberston, Dan Avery en Rory Phillips de Oude Zaal aan stukken rijten. Er staan ook Nederlanders natuurlijk: Henzel & Disconova, RipTide en last-but-not-least gastheer en opperhoofd Joost van Bellen.

Check ook www.rauwblog.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws