Resist

Jesse | 11 september 2012
headlines

De grootste dubstep rave van ons land, Resist, maakt volledige line-up bekend. Het feest vindt plaats op zaterdag 17 november in Eindhoven.

Vorige maand kondigde Resist de tweede editie aan van Hollands grootste dubstep rave in het Klokgebouw in Eindhoven op zaterdag 17 november met onder andere Flux Pavilion en Megalodon. Met Trolley Snatcha, Requake en pionier uit de hardcore scene: DJ Promo maakt Resist haar ijzersterke programma compleet!

Flux Pavilion

Flux Pavilion is een van de grootste sterren van de nieuwe school. Flux Pavilion werd in 1 klap wereldwijd beroemd toen Jay-Z en Kanye West zijn muziek gebruikten voor de track “Who Gon Stop Me”. Naast Flux Pavilion staat muzikaal pionier en grootheid Promo op het programma. Resist heeft Promo kunnen verleiden voor een uniek optreden op een dubstep feest. Hij zal afsluiten met een verrassende mix van breakbeats tot hardcore.

Nog een grootheid. Letterlijk en figuurlijk de grote man van het legendarische dubstep label Dub Police: Trolley Snatcha. Zijn remixen zijn standaard clubhits, zo scoorde hij onlangs nog een hit met de melodieuze track “Make My Whole World”. Trolley Snatcha is wereldwijd één van de meest gevraagde dubstep artiesten. De Amerikaanse verrassing binnen de programmering is Megalodon. Deze dj en producer uit San Francisco wordt door onder andere BBC1 Radio bestempeld als een groot talent. Megalodon komt in november voor een uniek optreden naar Europa. Kaarten kosten 26,50 euro in de voorverkoop.

Meer info op www.canyouresist.eu.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws