Blown Away

Jesse | 11 september 2012
headlines

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest, technoproducer Secret Cinema en Ted Langenbach (NOW & WOW) slaan op 13 oktober de handen ineen voor het Advanced Music Fest Blown Away.

secret cinema

In de rauwe en industriële Fenixloodsen in het Rotterdamse havengebied komen klassieke en elektronische muziek samen in een mindblowing festival. Naast de circa 100 musici van het Rotterdams Philharmonisch zorgen meer dan 100 performers voor creatieve en visuele explosies; diverse keukens op wielen voorzien de festivalgangers van culinaire uitspattingen.

Voor het eerst speelt het Rotterdams Philharmonisch Orkest met de jonge sterdirigent Yannick Nézet-Séguin in een volledige bezetting van honderd muzikanten tussen het publiek op een elektronisch muziekfestival. De Rotterdamse technoproducer Secret Cinema treedt voor het eerst op als dirigent, en maakt samen met de artiesten van zijn label GEM Records live elektronische soundscapes. Na de laatste set van het orkest worden de beats verder opgevoerd en gaat het dak van de Fenixloodsen eraf.

 

Ted Langenbach en Pietra Ligura (de creatieve geesten en oprichters van NOW & WOW) voorzien alle hoeken van de loodsen van opvallende acts, theater, visuals, levende decorstukken en installaties. Met een groot culinair aanbod besteedt het festival veel aandacht aan goed eten. Kaarten kosten 19 euro in de voorverkoop.

Meer info vind je op www.blown-away.nl.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws