De Partyscene Party Top-3

marcel | 14 september 2012
headlinesElke week selecteren we drie opvallend, leuke feesten uit onze partyagenda. Waar de nadruk komend weekend weer ligt op het indoor clubseizoen. Drie feestjes die meer dan de moeite waard zijn...

 
Terwijl menig strandtenthouder zich schrap zet voor het allerlaatste strandfeest van 2012, weten wij koukleumende clubbers wel beter: tussen de vier, warme, vertrouwde muren van een regenvrije club moeten we weer zijn. Het strand was leuk, maar nachtdieren voelen zich pas echt thuis in een club.
 
In Air bijvoorbeeld, waar Format-oprichter Juan Sanchez het eenjarige festijn van zijn technofeestje viert, met o.m. een optreden van de Duitse minimal technoheld Len Faki. In Nijmegen zijn de beats al net zo fijnzinnig, met dank aan de sounds van Ben Klock.


 
Over fijnzinnige muziek gesproken. Ben je zaterdag in (de buurt van) Rotterdam; check Bird dan uit. Want een set van muzikale duizendpoot Lefto voor een tientje mag je niet zomaar aan je voorbij laten gaan!? Wat het ook wordt; veel plezier tijdens jouw opening van het clubseizoen 2012-2013!
 
1. Format
Waar: Club Air, Amsterdam.
Wanneer: vrijdag 14 september.
Line-up:
AIR 1: Hollen, Ici sans Merci, Juan Sanchez, Len Faki
AIR 2: Delicatesse
Entree:14,50 euro
 
2. Planet Rose
Waar: Doornroosje, Nijmegen.
Wanneer: zaterdag 15 september.
Line-up:
Area 1: Ben Klock, Darko Esser
Synthforum: Minotaur, Live: Orgue Electronique.  
Entree:16 euro.
 
3. All Eyes On …
Waar: Bird, Rotterdam.
Wanneer: zaterdag 15 september.
Line-up:Lefto.
Entree:10 euro .
 
Veel meer feesten vind je in onze uitgebreide partyagenda 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws