DJ Fanclub opent DJ-asiel

marcel | 14 september 2012
headlines

DJ’s als Ronald Molendijk, Marcello en Miss Monica opgelet! DJ Fanclub begint het eerste DJ-asiel van Nederland. Vind alsnog een dj-waardig onderkomen, nu de clubs massaal kiezen voor een nieuwe lichting draaitafelridders.
 
Wil je van je DJ af? Bind hem niet aan een boom. DJFC neemt de niet gewenste DJ onder haar hoede. Ook al is de DJ oud, slecht of over de datum, hij kan via DJGC een nieuw baasje krijgen. Stinkt-ie of heeft-ie luizen, doof of kan niet meer mixen? Geen nood.
 
Het nieuwe DJ opvangtehuis zorgt ervoor dat de betreffende DJ een DJ-waardig onderkomen krijgt. Zo bieden ze in de opvanghokken 2 Technics 1200 draaitafels voor de oudere gevallen en voor de jonkies 2 pioneer CD spelers.


 
De nieuwe instroom van te vroeg onwelkome DJ’s, te jong voor woorden(!), zijn de USB-sticks beschikbaar. Met die lichting, heeft het DJ-asiel het volgende bedacht: de USB-stick wordt weggeworpen, om de dj vervolgens te bevelen: “Hup DJ, apport de stick!” Dat houdt die arme schapen scherp.
 
Maar, alle gekheid op een stickje; het is natuurlijk vreselijk wat er met de beroepsgroep aan het gebeuren is. Het ene jaar (de ene maand, ene week) ben je nog het lieve DJ-tje van de goegemeente, en vervolgens binden ze je aan de boom.
 
Daarom brengt DJ Fanclub hoop voor de loosers in het DJ-geweld. “Wil je van je DJ af, bind hem of haar niet aan een boom, maar breng hem of haar naar het DJ Fanclub DJ-asiel.” Via DJFC komen ze aan een nieuw baasje.
 
DJFC DJ Asiel 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws