PKHS

Jesse | 2 oktober 2012
headlines

De nieuwe editie van Rotterdam's indoor Dance Festival staat voor de deur. PKHS presenteert wederom een volledige clubavond, waar alle dancegenres bij elkaar gebracht worden.

Van techhouse en techno, house, soul, funk, R&B en electro, PKHS vertegenwoordigt bijna alle stijlen. Met liefde is samen met de gast organisaties gezocht naar de perfecte mix van stijlen en artiesten. Met gepaste trots kondigt PKHS aan dat een van de grootste inspiratiebronnen is gestrikt voor een set in de Triphouse Rotterdam zaal. Dimitri Kneppers is een levende legende in het Nederlandse houseparty circuit en heeft met zijn onnavolgbare platenkeuze en mixstijl de standaard gezet voor een complete generatie dj's.

dimitri

Naast hem staan een aantal door hem geïnspireerde jongens. Steven Pieters en Khalil zijn uiteraard onmisbaar voor Triphouse Rotterdam. Ook Martinos Tsavidis, die zijn Pakhuis debuut maakt, zal in deze zaal te horen zijn. Voor de vaste bezoekers van PKHS evenementen geen verrassing: de Amsterdamse resident Lilith komt weer een heerlijke afsluitset doen. Makam zal met een liveset zeker een van de muzikale hoogtepunten van de avond zijn. Hij wordt bijgestaan door Tenpa, Ben Fresh, Timeaux, Nico Murse, Eelco Dane en Erik de Boer.

Deze keer slaan Strange Fruit en Boogie Friday weer de handen ineen! Zoals een ieder gewend is van deze hosts, brengen zij een brede selectie beats, hip hop, soul, funk en meer. Vanuit de eigen stal zullen Thelonious, Lucky Dubz, Ray Escobar en Th’Acquisition worden bijgestaan door een hele speciale gastheer: de multi getalenteerde Rotterdamse hip-hopper GMB. Als hoofd act brengen de gastheren Simbad over uit Londen. De ‘End of Summer’ special van Undertone was er een voor de geschiedenisboeken. Hun Pakhuis Festival zaal zal daar niet voor onder doen; Met als headliner Daso (live) zeker iets om naar uit te kijken. Verder aanwezig Camiel Daamen,  Kadir Pelit en Damoon.

Voor alle andere info check je www.PKHS.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws