THIS IS Not Miami - The ADE Pool Party

frank | 3 oktober 2012
headlinesHet is alweer bijna een jaar geleden dat het Amsterdamse THIS IS het ADE Festival opende in de Canvas op de 7e in Berlijnse stijl. Met een geheime line-up, hysterische taferelen met authentieke bierpullen en vooral veel snorren werd het ADE op ludieke wijze geopend door de aanwezige artiesten, vertegenwoordigers uit de internationale muziekindustrie, muziekliefhebbers en andere THIS IS fans. In een uitverkochte Canvas werd het publiek getrakteerd op optredens van onder andere Sander Kleinenberg, Kolombo, Djuma Soundsystem, Diskjokke, NSFW en Redondo.
 
Dit jaar keert THIS IS terug naar de 7e verdieping van het oude Volkskrant gebouw, en wel met THIS IS Not Miami - The ADE Pool Party.
Het Amsterdam Dance Event moet natuurlijk wel kunnen concurreren met het Amerikaanse dance walhalla Miami en haar pool parties en doet dat dan dus ook, zij het op een volslagen eigenwijze Amsterdamse manier. Hoewel de zomer net afgelopen is hoeven de hawaii shirts, bermuda’s en hotpants de kast nog niet in, want op 17 oktober wordt dit jaar voor de allerlaatste keer de zomer gevierd. Maar liefst zeven prominente (inter)nationale THIS IS artiesten zullen op deze nu al hysterische opener hun opwachting maken. Kleine club, grote namen; THIS IS houdt het intiem, maar pakt uit. Voor de nieuwsgierigen heeft de organisatie inmiddels wel wat hints in de goede richting gegeven. Check hiervoor de Facebook event pagina.
 
De pool party is toegankelijk voor slechts 250 mensen, dus het aantal kaarten is zeer gelimiteerd.
Een kaartje bemachtigen voor maar 6 euro? Koop dan nu een 'inflatable' ticket in de vvk en neem op 17 oktober je eigen opblaasbal, -dier of -vriendin mee! Wacht zeker niet te lang en haal je kaarten in de VVK voordat ze op zijn.
Reguliere tickets zijn verkrijgbaar voor 12 euro. Koop je tickets nu op www.thisismgmt.com of via de ADE website.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws