ADE bij Escape

frank | 5 oktober 2012
headlinesOktober is dancemaand in Nederland! De clubs draaien weer op volle toeren en Amsterdam staat in het teken van het ADE. Het Amsterdam Dance Event is Europa’s belangrijkste conferentie voor elektronische muziek en daarnaast het allergrootste clubfestival ter wereld. Dit jaar vindt ADE voor de zestiende maal plaats en Escape is één van de mooiste plekken in hartje Amsterdam waar het allemaal gaat gebeuren. Met artiesten als Sander van Doorn, Hardwell, Fedde Le Grand, Sidney Samson én Roger Sanchez is dat ook niet vreemd.

Amsterdam Dance Event
Woensdag 17 oktober zal superstar DJ Sander van Doorn het Amsterdam Dance Event officieel openen met een 4 uurs-set op dé plek waar dance een belangrijke historie heeft: Escape! Dat wordt een heerlijke aftrap van het ADE. Donderdag 18 oktober is de club aan het Rembrandtplein opnieuw the place to be, ditmaal met de Hollandse housegrootheid Hardwell achter de decks. Met zijn internationaal beruchte Revealed Recordings zal de dj deze avond zijn fameuze 'big room house sound' laten horen, zeker een ADE-hoogtepunt om naar uit te kijken.

Vrijdag is het Fedde Le Grand die met zijn Takeover Tour Escape overneemt. Hij neemt Danny Avila uit Spanje en Deniz Koyu uit Duitsland mee. Dat wordt een klapper in één van de grootste clubs van onze hoofdstad. Zaterdag is het Sidney Samson die achter de decks verschijnt. Samen met Escape resident Raymundo, Shane Kehoe, Roul & Doors, Gabriel & Castellon wordt dit ook een bijzondere avond met de beste internationale house sounds. De zondag is gereserveerd voor de S-Man himself: Roger Sanchez zal met zijn Stealth team het ADE waardig afsluiten. Check hier het complete programma en scoor je tickets, eventueel met diner of VIP tafel inbegrepen. 

Brainwash XXL
De zaterdagavond van Escape en best lopende clubavond van Amsterdam, Brainwash, pakt in oktober uit. Na een groot succes op de laatste zaterdag van september staan er op zaterdag 20 (ADE) én 27 oktober namelijk twee XXL edities gepland die tot minimaal 08.00 doorgaan! Verwacht dikke beats van o.a. resident Raymundo! Voorproefje? Check zijn after summer mix!

Kitchen & Bar Van Rijn tijdens Amsterdam Dance Event
Amsterdam’s nieuwste hotspot Van Rijn, gelegen aan het Rembrandtplein, pakt groots uit tijdens ADE. Op vrijdag 19 oktober neemt niemand minder dan Masters At Work legende Louie Vega de decks over en op zaterdag 20 oktober is het Ministry of Sound die met een houseclassics avond Van Rijn host. Unieke avonden dus in een intieme setting in hartje Amsterdam. Hou de Facebook pagina en website in de gaten voor meer info! www.facebook.com/vanrijnamsterdam en www.vanrijnamsterdam.nl  en kom vast in de stemming met de mix van resident Danney Canova.

Zaterdagen: Brainwash & ADE
Zaterdag 6 oktober neemt Raymundo het weer op tegen zijn maatje Frederik Abas. Dat betekent vuurwerk in de booth! MC Choral neemt de vocalen voor haar rekening en Maarten host de deLux area met zijn eclectic & urban sounds. Zaterdag 13 oktober heft Raymundo niemand minder dan Rene Amesz uitgenodigd om Escape op z’n kop te zetten. Costar On Sax, Kazzikazs on percussion en MC Vika Kova maken het plaatje af. Eclectic Urban @ Delux: Danney Canova. Op zaterdag 20 oktober neemt Sidney Samson de gehele Escape over met zijn Amsterdam Dance Event Takeover! Raymundo is er ook bij en Shane Kehoe, Roul & Doors, Gabriel & Castellon maken de line up af. 2muchlipstick, Fullscale en Danney Canova runnen Escape deLux. Op deze speciale avond kan je door tot 08.00 in de ochtend! De maand wordt op zaterdag 27 oktober afgesloten met opnieuw een Brainwash XXL editie tot 08.00 met o.a. Raymundo, Nilson, Saxy mr S on Sax, Miss Bunty en Danney Canova met eclectic & urban @ deLux, de bovenzaal van Escape Club.

Diner & Dance
Start je avond relaxed met een diner. Hier koop je combitickets voor een heerlijk avondje eten plus entree tot Escape. 

Episode
Elke zondag, behalve tijdens ADE, sluit Episode je weekend in stijl met residents Frederik Abas, Mike Scott, Kimerlee Ramirez, Brian S & MC Pryme. Elke week feest!

Entree is op vrijdag, zaterdag en zondag ADE vanaf 21 jaar en ouder. Op www.escape.nl, www.facebook.com/escapeamsterdam en http://twitter.com/escapeamsterdam vind je meer informatie over Brainwash, Reveal, Episode en de ADE events plus foto's, dj sets, filmpjes & line ups. Als je meer wilt dan een gewoon bezoek aan Escape en een eigen tafel in de VIP-ruimtes dan kun je een VIP arrangement boeken. Voor 300 euro (4 personen) of 400 euro (6 personen) krijg je dan versnelde entree middels de VIP ingang, een tafel voor respectievelijk vier of zes personen, een fles Champagne of een fles sterke drank naar keuze met acht softdrinks / vijf Red Bulls en een persoonlijke Escape bediende die de hele avond voor je zal zorgen.
VIP arrangementen:
• VIP Main Stage (podium)
• VIP Main Floor (zaal), ook exclusief beschikbaar voor grotere groepen, neem contact op.
• VIP Top Floor (Escape deLux – eclectic).

Neem voor meer info contact op met vip@escape.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws