Deksels

Jesse | 9 oktober 2012
headlines

Zaterdag 20 oktober vindt in Het Burgerweeshuis in Deventer de eerste editie van het nieuwe seizoen van Deksels plaats, met onder meer Slam.

Deksels pakt wederom uit met een internationale naam die sinds begin jaren '90 haar stempel drukt op de wereldwijde technoscene. Niemand minder dan Stuart McMillian en Orde Meikle, bij velen beter bekend als Slam, komen een live-set geven in het poppodium in Deventer. Naast eigen maandelijkse clubavonden in The Arches en The Subclub én een eigen tent op het beruchte 'T in The Park' festival in Schotland, zijn deze jongens uit Glasgow mede-eigenaar van het immense Soma Records. Dit label heeft in de afgelopen 21 jaar dat het bestaat onder andere muziek uitgebracht van The Black Dog, Surgeon en Funk d'Void en staat internationaal torenhoog aangeschreven.

slam

Hun discografie is gigantisch en naast al hun gigs over de gehele wereld hebben zij tussen 1994 en 2008 maar liefst zes maal de beroemde BBC Essential Mix voor hun rekening genomen. De stijl bestaat uit energieke en uiterst dansbare techno met een diepe Vibe. Tal van verschillende hard- en software wordt uit de kast getrokken en tot een brok energie verweven, waarbij de ervaring en kwaliteit hoor- en voelbaar zullen zijn.

Naast Slam zal Quince deze editie van Deksels afsluiten met een dj-set. Een stijl die vol geïnspireerd is door de Detroit-sound. De avond wordt ingeleid door JA2P3R. Kaarten kosten 12 euro.

Meer info op www.burgerweeshuis.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws