Click ADE afterparty

frank | 10 oktober 2012
headlinesOnder het verse ochtendgloren van zaterdag 20 oktober hoopt de rij zich voor de Wagenstraat nummer 3 zich feestelijk en opgewonden op voor de enige echte jaarlijkse after tijdens ADE. CLICK is dan namelijk zoals gebruikelijk heer des huizes van club Home en laat zien wat het precies inhoudt een goede gastheer te zijn. The Advent, Monika Kruse, Michel de Hey, Steve Rachmad, Aril Brikha, Vince Watson en Klartraum zijn een greep uit de frisse line-up van het voorafgaande CLICK ADE Special. Verwacht hiervan een aantal aangevuld met een stal aan andere vertrouwde toppers van CLICK gezichten terug op het meest knusse ochtendfeest van 2012.
 
ADE, CLICK en club Home. Een jaarlijkse combinatie van winnaars en onovertroffen hoofdstedelijke gezelligheid en gastvrijheid van de vroege ochtend tot ruim na het middaguur. Inmiddels een traditie, waarbij de grootste namen achter de decks van de kleine en persoonlijke club verschijnen tegenover het meest ontspannen after-publiek van de stad. Ons kent ons en onder ons, maar dan wel voor iedereen die er zin in heeft. CLICK en club Home gaan al jaren terug en hoewel het grote publiek CLICK kent van groot formaat technofeesten, is de vriendelijkste techno-organisatie van Nederland thuis als een vis in het water bij de intieme club die aandoet als een klein grachtenhuisje zonder stoffig te worden. Op 3 verdiepingen geluid, licht en after-comfort van de hoogste standaarden. Onder aanvoering van een rijtje eerlijke topartiesten achter de decks, met volledig operationele en ongelimiteerd aangevulde bars om de sappen goed te laten stromen en een goedlachse gastheer pur sang is club Home de aangewezen plek om tot in de middag achter gesloten deuren ongestoord het onderste uit de kan van ADE te halen zonder dat de klep dichtvalt.
 
De CLICK ADE 2012 Special in Westerunie en de officiële after in club Home onderstrepen een bijzondere chemie tussen bevriende organisaties en artiesten die elkaar in geest en stijl achter de decks en in studio’s over de hele wereld aanvullen, wat als een van de meest prikkelende jaarlijkse hoogtepunten geldt op de ADE kalender. Omdat 24 internationale bevestigde topartiesten, waarvan 7 live optredens, in 4 zalen en de 10 jarige verjaardag van AD Bookings wanneer de spots aangaan simpelweg schreeuwen om meer en langer gaat het CLICK ADE 2012 feest ongehinderd door op zaterdagochtend 20 oktober in de Amsterdamse binnenstad bij club Home thuis. Een baken van ontspannen kwaliteit waar de synergie tussen publiek en muziek (klasse techno gebracht door solide helden) tot een hoogtepunt komt. Muzikale relevantie zonder sterallures op een van meest intieme feestplekken van de stad. Een warm bad, het kloppende hart van ADE 2012.
 
Click ADE Afterparty
Zaterdagochtend 20 oktober 2012
Club Home, Wagenstraat 3, Amsterdam
Artists from Click & Mystery Guests
05:00 – 13:00 uur
V.v. 10,-

www.iloveclick.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws