Strictly Techno Weekender

Jesse | 11 oktober 2012
headlines

Na een jaartje Strictly Techno heeft het vaste recept van beton, rauwe beats en een pompend sound systeem ervoor gezorgd dat Perron op 12 & 13 oktober een weekend techno biedt.

Op vrijdag komt heeft de organisatie de Argentijn Pfirter weten te strikken. Pfirter stond al een tijdje op het verlanglijstje en de organisatie is blij dat dit icoon van de Zuid-Amerikaanse techno scene te kunnen toevoegen aan de waslijst. Pfirter heeft meer dan een decennium aan ervaring en staat bekend om zijn zeer diverse stijl, waarbij hij meerdere subgenres binnen de techno aandoet. Tegenwoordig is Pfirter het grootste muzikale exportproduct van Argentinië. Hij zette zichzelf op de kaart met releases op toonaangevende labels als Chris Liebing's CLR, Stockholm LTD, Figure, Synewave, Stroboscopic Artefacts en zijn eigen MindTrip Music.

Pfirter

Op zaterdag wordt het een echte slooptest met niemand minder dan Len Faki. Zijn vorige bezoekjes aan Perron zorgde steevast voor een waanzinnige nacht en dat zal deze editie ongetwijfeld niet anders zijn. Met een unieke opbouw en constante drive in zijn sets, weet hij altijd het publiek te veroveren. Naast deze twee helden is de avond natuurlijk nergens zonder wat ondersteunend personeel. Voor dit weekend hebben ze een oudgediende van Strictly Techno, Charlton, ingeschakeld. Residents Bas Mooy en Flink staan zoals altijd garant voor het bewaken van de 'Strictly' sound en degene die het afgelopen jaar erbij zijn geweest weet dat ze niet onder doen voor welke grote naam dan ook.

Meer info op www.perron.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws