Tensnake naar Tivoli

Jesse | 16 oktober 2012
headlines

Tensnake werd wereldberoemd met zijn Coma Cat EP op Defected. Op 20 oktober staat de fameuze producer in Tivoli de Helling.

De Duitse dj/producer Tensnake is wat je noemt een electronicagigant. Opgegroeid op een dieet van Simple Minds en Duran Duran leerde hij in de jaren negentig de betere housemuziek kennen in de clubs. De grooves uit die tijd hoor je nog steeds terug in Tensnakes eigen releases op labels als Mirau, Mule, Permanent Vacation (de Coma Cat ep), Running Back en Defected. Sinds het midden van de jaren 2000 heeft hij de ene na de andere clubclassic uitgebracht – denk In The End (I Want You To Cry) en Holding Back (My Love).

tensnake

Verwacht vette discohouse met diepe bassen, funky grooves en more cowbell tijdens zijn live set. Maar Tensnake is niet de enige die de Utrechts club Tivoli de Helling op zaterdag 20 oktober op zijn kop komt zetten. Hij wordt bijgestaan door Bear Damen, Pitto, SHMLSS en The Stress. De deuren gaan om 23.00 uur open. Kaarten kosten 13 euro in de voorverkoop. Dat gaat een fijn feestje worden. Mocht je niet kunnen, dan kun je ook nog naar Tensnake gaan op donderdag 18 oktober, in Het Sierraad in Amsterdam en op vrijdag 19 oktober op Defected in the House in de Air, ook in Amsterdam.

Check ook www.tivoli.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws