Line-up Snowbombing 2013 bekend

marcel | 19 oktober 2012
headlinesZojuist is tijdens het ADE een groot deel van de programmering van Snowbombing bekend gemaakt. Voor het elfde seizoen op rij gaat de Britse organisator het Alpengebied onveilig maken met haar festiviteiten onderaan en bovenop de piste in het Oostenrijkse Mayhrofen.

 
Bezocht je vroeger na het skiën de kroeg voor de traditionele après-ski, tegenwoordig duik je met je dansschoenen aan een club in. Diverse dance-organisatoren spelen al jaren in op de behoefte van wintersporters die meer willen dan alleen schlagers en Nederlandse smartlappen in de kroeg.
 Snowbombing, een meerdaags wintersportevenement, combineert een internationale slopestyle competitie met een muziekfestival waarop zowel gevestigde namen als spraakmakende underground dance-acts acte de presence geven. Het event vindt plaats tussen 1 en 6 april 2013 en wordt gehouden in het Oostenrijkse skigebied Mayrhofen, nog geen twee uur rijden van de drie luchthavens Munchen, Salzburg en Innsbruck.
 
Voorlopige line-up Snowbombing 2013:
Carl Cox, Seth Troxler, Skream, Maceo plex, Norman Jay, David Rodigan, Fake Blood, Loefah Boddika, Subb-An, Klose One, Dixon, Marcus Nasty, Bicep, George Fitzgerald, Henrik Schwarz, Ame, James Zabiela, High Contrast, London Elektricity, Anja Schneider, Scuba, Toddla T, Todd Edwards. Deetron, Pan Pot, Kerri Chandler, Will Saul eva.
 
Snowbombing 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws