Dance2Move4Life

Jesse | 23 oktober 2012
headlines

Dance2Move4Life is een dance event dat wordt gehouden op vrijdag 9 november in het Patronaat in Haarlem. Het event is ten behoeve van dance4life!

Op vrijdag 9 november danst het Patronaat voor dance4life. Er is een flink aantal dj's opgetrommeld, dat belangeloos meewerkt aan het event. De opbrengst van deze avond gaat dan ook naar de stichting dance4life. Onder meer ambassadeurs Benjamin Bates en Jesse Voorn dragen hun steentje bij.

jesse voorn

Hieronder vind je de volledige line-up.

Benjamin Bates, Jesse Voorn, Marcello, Jean, René Amesz, Baggi Begovic, K-Klass, Chocolate Puma, Olav Basoski, Carita La Niña, DJ Jose, Bart Stellingwerf, DJ Moog, DJ Veering, DJ Dillan, Miguel from Harlem & SJ Marc.

dance4life inspireert jongeren wereldwijd om de verspreiding van HIV en Aids terug te dringen. Er leven wereldwijd ruim 30 miljoen mensen met HIV en elke dag raken meer dan 7000 mensen met HIV geïnfecteerd, waarvan de helft jonger is dan 25 jaar. Dance4Life geeft jongeren de juiste informatie over seks, HIV en Aids en leert hen hoe ze zichzelf kunnen beschermen. Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop. Dit feest wordt naast de belangeloze medewerking van de artiesten, ook mogelijk gemaakt door het Patronaat en subsidie van 'De Groene Mug' van de Gemeente Haarlem.

Meer info op www.patronaat.nl.

Aanbevolen voor jou:
Maak de perfecte selfie op elk feest met de ASUS ZenFone 4...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws