LTJ Bukem doet Amstelveen

marcel | 25 oktober 2012
headlines
Eén van de peetvaders van de drum & bass, ltj Bukem, treedt aanstaande zaterdag op in de Amstelveense P60. Met vocale ondersteuning van MC Moose neemt de Britse dj/producer de bezoeker mee in de geschiedenis en het heden van het genre. De nieuwe generatie A-flex, Silvahfonk en Greg D ondersteunen de meester.

 
‘Zo kan het ook’, dacht Danny Williamson a.k.a. LTJ Bukem aan het begin van de jaren 90, toen hij als een van de sterkhouders van de ontluikende drum & bass de vierkwartsmaat van de housemuziek eens flink onder handen nam. Hij was medeverantwoordelijk voor het feit dat we nu lekker kunnen gaan op de gebroken beats van drum & bass.
 
Dat hij er met zijn beheerste en doordachte composities nog steeds toe doet, bewijst de inmiddels 45-jarige dj/producer met tal van releases. Al 17 jaar lang maakt hij actief de evolutie van het genre mee, met zijn eigen ‘Logical Progression’ en ‘Bukem in Session’ avonden.
 
Op 27 oktober komt Bukem in Session naar P60 Amstelveen. LTJ Bukem & MC Moose leiden de bezoeker door de geschiedenis en het heden van drum & bass. Bukem schuwt het experimentele niet en speelt met sferische en jazzy tracks. Een hommage aan het genre.
 
Kaarten zijn te koop via de website van P60 en alle Primera winkels.

Aanbevolen voor jou:
Maak de perfecte selfie op elk feest met de ASUS ZenFone 4...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws