Linke Soep presenteert vijf jaar Upon.You

Jesse | 30 oktober 2012
headlines

Er zijn een paar organisaties die op dit moment de frontlinie vormen van het snijvlak van house en techno en Upon.You is daarvan zonder twijfel één van de belangrijkste.

Sinds 2007 staat deze organisatie uit Berlijn garant voor de beste releases binnen het genre en kun je titels uit hun catalogus terugvinden in de platentassen en charts van een eindeloze lijst internationale top dj's. Het vijfjarig bestaan wordt dit jaar groots gevierd met een uitgebreide tour en waar zou Upon.You haar verjaardag in Nederland beter kunnen vieren dan in Studio 80 bij hun vrienden van Linke Soep?

Linke Soep is dan ook trots op 23 november een volwaardige afvaardiging van Upon.You te mogen verwelkomen. Met labelbaas Marco Resmann, Gunnar Stiller, ONNO en Marcus Gehring krijg je op deze avond het beste voorgeschoteld wat dit merk te bieden heeft. Deze vier artiesten behoren zonder uitzondering zowel als dj als binnen het producers gilde tot de absolute top van de scene.

Maar dit is nog niet alles. Want als uitsmijter nemen de Berliner birthday boys een duo mee dat ze zelf al jaren bewonderen. Met 3 albums, residenties in clubs over de hele wereld, producties en remixes voor wereldberoemde artiesten uit verschillende scenes en een eindeloze rij onvergetelijke optredens op festivals en in clubs op hun naam is dit met recht een wereld act te noemen. Het gaat hier namelijk over de legendarische Britse formatie Layo & Bushwacka. De titel van hun grootste hit is 'Love Story' en die uitdrukking kun je zonder te overdrijven zo op deze avond plakken. Kaarten kosten 13 euro.

Check ook www.studio-80.nl.

 

Aanbevolen voor jou:
De pareltjes van GOGO Jongerenreizen

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws