Rock the Boat XL

Jesse | 1 november 2012
headlines

Op zaterdag 24 november zal het unieke evenementenschip de Pure Liner het domein zijn van het dance-event Rock the Boat (XL).

Een dance-event houden op een varend schip. Danza Events begon drie jaar geleden met dit vooruitstrevende concept en het publiek was razend enthousiast. De kaarten voor de eerste twee edities waren binnen no time uitverkocht en de keus om de derde editie "Extra Large" te houden was dan ook snel gemaakt. Samen met eventpartner Smirnoff wist Danza Events de handen te leggen op de Pure Liner, de perfecte basis voor deze extra grote wintereditie van Rock the Boat.

Het decor voor Rock the Boat (XL) is de Pure Liner, een prachtig omgebouwd varend schip dat ruimte biedt aan 600 personen. LED verlichting over de gehele lengte van het schip, welke in elke gewenste kleur kan veranderen, een prachtige serre met uitzicht op het water en een grote vide met zicht op de dansvloer, maken deze unieke locatie tot een ware belevenis.

DJ's Dennis van der Geest, JoeySuki Asino di Medico, Quintin, Jess&Miss, Daan DeVito en Alain Diaz zullen met de beste club sounds van nu het publiek in extase proberen te brengen. Rock the Boat (XL) vindt 24 november van 21:30 tot 05:00 plaats aan de Russenweg 1 (kade van de Scania Haven) in Zwolle. De Pure Liner vaart van 23.30 – 01.30 uur. Zorg daarom dat je voor 23.30 uur aanwezig bent. De kapitein wacht op niemand.

Check ook www.danzaevents.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws