Andre Galuzzi naar Haarlem

frank | 1 november 2012
headlines



Een van de toonaangevende organisaties uit het Amsterdamse nachtleven die veelvuldig de Studio 80 onveilig maakt komt naar Haarlem. En niet zomaar naar Haarlem maar naar de monumentale Lichtfabriek.
 
De Lichtfabriek is weer `alive and kickin'. De geluidsisolatie van het Oliehuis doet zijn werk en daarom heeft Bla Bla besloten om een bezoek te brengen aan de Lichtfabriek op 24 November voor een moddervete eerste Bla Bla in Haarlem. Bla Bla’s founder Daniel Sanchez heeft voor deze eerste Haarlemse editie meteen een heel groot Duits konijn uit de hoed getoverd. Niemand minder dan Cocoon held Andre Galuzzi zal 24 november zijn opwachting maken in De Lichtfabriek.
 
Andre Galuzzi staat onder techno intimi bekend als een echte sfeermaker uit de Cocoon-familie. Met een karrevracht aan ervaring zorgt hij met zijn fijne platenkeus vol rollende tracks overal waar hij komt voor een meesterlijke sfeer: Party Machen!
 
Uiteraard ontbreekt de man achter Bla Bla: Daniel Sanchez niet in Haarlem. Daniel is al een aantal jaren niet meer weg te denken uit de Nederlandse techno scene en heeft een heus imperium weten op te bouwen met zijn Bla Bla en Rotzooii feesten, de labels Bla Bla en Be Real met hun vele succesvolle producties, en natuurlijk de onvergetelijke Sensation Worldtour met broer Juan Sanchez.
 
Een van Haarlem's grootste en dappere talenten zal tevens zijn vinylklappers op de tafels leggen, Ramos zal de Lichtfabriek opwarmen waarna Daniel Sanchez en Andre Galuzzi het roer over zullen nemen.
 
Kaarten kosten slecht € 14,- en zijn verkrijgbaar op www.lichtfabriek.nl en www.blablarec.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws