Hartverwarmende sounds bij Escape in november

frank | 2 november 2012
headlines



Wat was oktober een klapper! De uitverkochte Amsterdam Dance Event avonden bij Escape leverden uitzinnige reacties van alle DJ’s op. Roger Sanchez, Sander van Doorn, Hardwell en Sidney Samson braken de tent af! Geniet hier onderaan nog even na met de aftermovie van Fedde le Grand die Escape overnam op 19 oktober. Gelukkig gaat het ook in november los in Holland’s bekendste club!

Brainwash
Nadat iedereen is bijgekomen van het Amsterdam Dance Event is het tijd voor november. Buiten is het koud maar binnen stijgt de temperatuur bij Amsterdam’s meest populaire zaterdagavond! Zaterdag 3 november heeft Raymundo Joey Suki en Miss Bunty uitgenodigd om Escape te komen rocken. Danney Canova host de Escape deLux room waar hij de beste eclectic en urban dropt. Zaterdag 10 november gaat Raymundo back2back met Frederik Abas. Bij deze maandelijkse dancebattle zijn Saxy Mr S en Miss Bunty ook van de partij. Martino Rosso host deLux deze avond. Op 17 november zijn het Mark JR en Jethro Galung die Raymundo supporten in de booth. MC Pryme en Saxy Mr S on Sax zijn er ook bij en Danney Canova runt Escape deLux. De lichten en effects worden zoals altijd door Joury bemand.

Save the best for last want op zaterdag 24 november is er opnieuw een Brainwash XXL! Na het grote succes van de laatste edities staan Diephuis, Raymundo en MC Marboo klaar om 23.00 en na 05.00 zijn het Robert Feelgood en Troj die je tot ver in de ochtend te vermaken! Download hier gratis Raymundo’s ADE bomb om vast in de stemming te komen.

Nightlife Awards
Vorig jaar werd Escape tijdens de Nightlife Awards uitgeroepen tot beste club van Nederland! Op dinsdag 6 november wordt in de Matrixx te Nijmegen bekend gemaakt of Escape dit jaar weer in de prijzen valt.

Reveal
Reveal is met recht de populairste studentenavond van Amsterdam. En dat is niet vreemd met een bierprijs van 2,- en gratis entree met studentenpas! Hou de page in de gaten voor de line ups en updates.
 
Diner & Dance
Start je avond relaxed met een diner. Hier koop je combitickets voor een heerlijk avondje eten plus entree tot Escape.

Episode
Elke zondag sluit Episode je weekend in stijl met residents Frederik Abas, Mike Scott, Kimerlee Ramirez, Brian S & MC Pryme. Elke week feestend een nieuwe week beginnen dus!

Entree is op zaterdag vanaf 21 jaar en ouder. Op www.escape.nl, www.facebook.com/escapeamsterdam en http://twitter.com/escapeamsterdam vind je meer informatie over Brainwash, Reveal en Episode plus foto's, dj sets, filmpjes & line ups. Als je meer wilt dan een gewoon bezoek aan Escape en een eigen tafel in de VIP-ruimtes dan kun je een VIP arrangement boeken. Voor 300 euro (4 personen) of 400 euro (6 personen) krijg je dan versnelde entree middels de VIP ingang, een tafel voor respectievelijk vier of zes personen, een fles Champagne of een fles sterke drank naar keuze met acht softdrinks / vijf Red Bulls en een persoonlijke Escape bediende die de hele avond voor je zal zorgen.
VIP arrangementen:
• VIP Main Stage (podium)
• VIP Main Floor (zaal), ook exclusief beschikbaar voor grotere groepen, neem contact op.
• VIP Top Floor (Escape deLux – eclectic).

Neem voor meer info contact op met vip@escape.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws