Nieuwe club in Amsterdam

frank | 7 november 2012
headlines



De afgelopen vier jaar heeft de zogenaamde ‘scene’ een ontwikkeling van opzienbarend formaat doorstaan. De vroeger zo selectieve ‘scene’ is vervangen door een grote massa feestende mensen. House werd een algemeen gewaardeerde muziekgenre met als gevolg dat er ruimte vrij kwam voor iets nieuws: invloeden uit het hippe innovatieve Berlijn, waar rauwe techno al jaren het scepter zwaait. Inmiddels heeft techno ook zijn opmars gemaakt in ons land en Amsterdam zou Amsterdam niet zijn zonder goede technofeesten. Het is dan ook tijd voor een nieuwe locatie waar deephouse, techno en techhouse een thuisbasis vinden. Een plek voor de selectieve groep mensen die feesten bezoeken op basis van de programmering, op basis van de sfeer, de entourage. Een locatie waar men naartoe gaat om intens te genieten van kwaliteit. Van intimiteit. Van creativiteit.

Nog even geduld: BARKODE is under construction...

Al vanaf donderdag 8 november 2012 is het creatieve team van BARKODE - waaronder Stefano Richetta (CLICK) - verantwoordelijk voor de programmering. In de maand november kunnen techno liefhebbers alvast op donderdag, vrijdag en zaterdag kennis maken met deze nieuwe locatie. Ondertussen zal er gedurende deze maand op zondag, maandag, dinsdag en woensdag verbouwd worden om een plek te creëren waar creativiteit tot in de kleinste details is doorgevoerd, waar de artistieke geest rondwaart, waar de term underground tot zijn recht komt. Een plek waar de selectieve groep techno liefhebbers zich vanaf de eerste stap bij binnenkomst als een vis in het water zullen voelen. Geen glamour, geen bling bling, geen poeha. Rauw, industrieel, laagdrempelig, alternatief, een tikkeltje psychedelisch en vooral back to basics.

BARKODE is under construction tijdens de gehele maand november en gaat op zaterdag 1 december 2012 officieel van start met het bijzondere concept “BARKODE PRESENTS” dat maandelijks zal terugkeren. Over deze opening en het concept binnenkort meer informatie.

To be continued….

BARKODE
Wagenstraat 3-7
1017 CZ Amsterdam
T: +31 (0) 206201375
www.barkodeamsterdam.nl
https://www.facebook.com/barkodeamsterdam

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws