Straf_Werk

Jesse | 13 november 2012
headlines

Straf_Werk sluit dit jaar af met Deep House Closing 2012. Dat gebeurt op 30 december in Amsterdam op het Westergasterrein.

Na uitverkochte edities in de WesterUnie, op het strand, tijdens de waanzinnige ADE Deep House Special en een nog komende uitverkochte editie in de Melkweg, sluit Straf_Werk het jaar af met de Deep House Closing 2012. Dertien uur lang feest met zeventien artiesten, vier areas, grote international atcs. Kortom een traktatie voor liefhebbers van de diepere sounds. Met een zeer fijn gezelschap aan het einde van het jaar, als dank voor de aanwezigheid op de feesten van Straf_Werk, geeft Straf_Werk de bezoekers nog eenmaal in 2012 een pak op de broek.

laura jones

Tijdens de Deep House Closing kunnen grote internationale acts als Jamie Jones, Todd Terje en Laura Jones natuurlijk niet ontbreken. Zij zorgen al jaren voor een ultieme sfeer op feesten en festivals in binnen- en buitenland en weten daarnaast als geen ander hoe ze de dansvloer naar een hoogte punt krijgen. Ooit begon Jamie Jones als minimal- en techhouse-artiest, invloeden die nu nog sterk terug te vinden zijn in zijn inmiddels ruim verbrede stijl. Maakt de Noorse producer Todd Terje nou house, funk, techno of disco? Een beetje van alles wat eigenlijk, deep house, jazzfunk, Detroit techno en italodisco.

Laura Jones stond op nummer één in de Beatport top 100 met haar track 'Love In Me', de Deep-house sound in combinatie met een old-school feeling resulteerde in een monster hit. Verwacht veel dansbare warme house van Engelse bodem. Maar er is nog veel meer. Het feest begint om 18.00 uur en gaat door tot 07.00 uur. Kaarten kosten 32,50 euro. Hieronder de volledige line-up.

Transformatorhuis
Jamie Jones (Hot Creations/Crosstown Rebels,UK) * 3 hrs set
Laura Jones (Visionquest/Leftroom,UK)
Todd Terje (Running Back/Full Pupp, NO)
Amine Edge & D.A.N.C.E. (2DIY4/Noir Music, FRA)
No Artificial Colours (Sleazy Deep,UK)
Ben Pearce (MTA Records,UK)

Westerunie
Noir (Noir Music, DEN)
Prins Thomas (Full Pupp,NO)
Homework (Exploited, NL)
Kolombo (2DIY4, BE)
PONY (Sintope Digital, NL)

Westerliefde
Finnebassen (Noir Music,NO)
Tapesh (Noir Music,DE)
Alex Arnout (Hot Creations/Dogmatik,UK)
Sandeep (SDK Records, NL)
Prunk (Electronique, NL)

Westergasterras
Bakermat (Delicieuse Records, NL)
PONY (Sintope Digital, NL)

Check ook www.strafwerk.org.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws