Doorgedraaid Lichtfabriek

Jesse | 13 november 2012
headlines

Het mag inmiddels gemeengoed zijn dat er elke twee à drie maanden een nieuwe editie van Doorgedraaid plaatsvindt in Leiden’s eigen LVC. De nieuwe editie vindt plaats op 16 november.

Doorgedraaid is al meer dan drieënveertigjaar een begrip is binnen en buiten de contreien van Leiden, maar helaas zal deze heerlijke gewoonte in de nabije toekomst niet meer zo vanzelfsprekend zijn. De avond wordt geopend met de comeback van niemand minder dan TmmZ. De terugkomst waar velen onder ons naar het gevoel al bijzonder lang naar uitkijken. Na een TmmZ-loze periode op het grote podium, maar na achter de schermen zeker niet stil te hebben gezeten, hebben we eindelijk weer het genoegen om op de voorgrond van zijn kunsten te mogen proeven en kunnen we er bij voorbaat zeker van zijn dat zijn geluid de dansvloer wederom met verve zal beroeren.Op uw veler verzoek en sinds de legendarische eerdere Doorgedraaid-editie uit 2008 kon het ook niet uitblijven dat we onze headliner van vanavond nogmaals zouden uitnodigen. Wat gaf deze baas een belachelijk diepe bodemloze live set weg zeg. Geweldig! Wij verheugen ons nu al op zijn komst. Dit keer zal Minus magicus Heartthrob een maar liefst drie uur durende dj-set uit de speakers pompen en zal Jesse Siminski LVC nogmaals op haar grondvesten doen schudden. Raven maar!

Om de tent compleet af te breken geven we de eer aan Hugo Mathieu om in climax finaal naar het einde draaien. Mathieu maakte het hier al meerdere malen meer dan waar en weet als geen ander het dak eraf te knallen met zijn doordringende grooves en stampende invalshoeken uit verrassende dimensies. Vanaf 23.00uur tot alles is Doorgedraaid!

Zaal 1
Heartthrob (Minus), TmmZ, Hugo Mathieu
 
Zaal 2
Ambient Garden
 
Zaal 3
Vincent & Siemen Tenzer
La Doush & Len

Check ook www.lvc.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws