This is Sick

Jesse | 20 november 2012
headlines

Een nieuwe editie van This Is Sick wordt gehouden op rvijdag 14 december in de Leidse club Hifi.

Armstrong is betrapt op het gebruik van EPO, de russische vrouwengroep Pussy Riot moet het gevang in voor het zingen van vieze liedjes en de HIFI moest met Leidsontzet tijdelijk haar deuren sluiten vanwege een paar met verfspetters vervuilde rookmelders. Kortom; het gaat weer lekker in de wereld. Reden te meer voor This is Sick om weer een feestje te geven. Deze keer een heuze Dekmantel special.

Om het debakel van 2 oktober een beetje goed te maken hebben wij van This is Sick naast Thomas Martojo ook Casper Tielrooij weten te strikken voor de editie van 14 December. Beide heren kennen wij natuurlijk van de succesvolle dekmantel feesten en hebben op alle grote feesten in ons land hebben gedraaid. Ze zullen ditmaal de Hifi vullen met hun disco, funk, soul, house en techno klappers. Daarnaast staan ook de boys van de populaire "MyHouse" feesten op het menu. Erik Lourenssen, Berend Kirch & Jeroen Kok, zullen net als Mr. Martojo en Mr. Tielrooij het publiek verwennen met hun creme de la creme platen van welleer en van dit moment.

Koen Lebens, founder van This is Sick, zal samen met vriend Nijs (bekend van Bo,Nijs & hun denkbeeldige vriendje) aan het einde van de avond de boel eerbiedig door midden zagen. Geen muur te hoog, geen plaat te dik en geen dansvloer te vol. Oude klappers van het Massi DL tijdperk zullen worden gevarieerd met hedendaagse house en techno. Tom Noah & Sander May maken de flyer compleet. Kaarten kosten 10 euro ex fee.

Check ook www.clubhifi.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws