Playgrounds Night

Jesse | 22 november 2012
headlines

Zombie Nation, Huoratron en  Sound of Stereo staan op vrijdag 23 november allemaal op Playgrounds Night in 013 in Tilburg.

De Tilburgse poptempel 013 presenteert met Playgrounds Night een dik programma vol stuiterende electro. Een van de headliners is de Duitse producer Zombie Nation. Deze man is al sinds 1999 een bekend gezicht binnen de electro scene. De hit Kernkraft 400 staat bij velen vast nog wel in het geheugen gegrift en haalde in veel landen de top van de muzieklijsten en charts. Zombie Nation heeft echter niet stilgezeten. Drie albums later is het nog steeds een van de leidende acts op het gebied van electro en dat zal de Duitser op deze avond laten horen ook.

zombie nation

Huoratron staat ook wel bekend als ‘The Bearded Beast from Finland’ en dat is niet voor niks. Zijn mix van electronica is hard en direct. Huoratron weet perfect hoe hij het publiek moet opzwepen. Dit deed hij al online met zijn spraakmakende clips maar ook live is deze energiekeling niet te versmaden. Op Playgrounds Night is ook ruimte voor de betere dubstep in de vorm van Raveyards. Deze Belgen mengen vocals met glitch achtige beats wat zorgt voor een donkere melancholische sfeer die kan wedijveren met Nine Inch Nails. Meer electro op deze avond komt van het Belgische duo Sound of Stereo. Deze heren hebben het met hun producties al zo ver geschopt dat ze een plaatsje op het label van Dr. Lektroluv hebben weten te veroveren.

De timetable:
22:00-23:30 Schoolplein
23:30-00:30 Raveyards (live)
00:30-01:30 Sounds Of Stereo (live)
01:30-02:45 Zombie Nation (live)
02:45-03:45 Huoratron (live)

Check ook www.013.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws