Sneeuwbal Festival

Jesse | 27 november 2012
headlines

Dikke winterpret en muzikaal lawinegevaar op het Sneeuwbal Festival in Utrecht met onder meer Michel de Hey en Ramon Tapia.

Op zaterdag 23 februari 2013 kan iedereen de winter trotseren tijdens het winterfestival Sneeuwbal. De makers van Lief festival en Geheime Liefde nodigen je uit om naast de zomer nu ook de winter feestelijk te vieren. Niet alleen kan er gedanst worden, je kunt ook sleeën, glühwein drinken, stamppot eten en vooral sneeuwballen gooien! Sneeuwbal presenteert namelijk het grootste sneeuwballengevecht van Utrecht.

ramon tapia

Het event vindt plaats in Park Transwijk. Boven in een mega circustent hangen netten met duizenden sneeuwballen te wachten om losgelaten te worden op het juiste moment…en losss. In deze tent zorgt de muzikale programmering voor een lawine van tech- house tot techno. De line-up bestaat uit Michel de Hey, Egbert (live), Remy, Juan Sanchez, Ramon Tapia, Billy Mason en J.A.C.C.O.

Op het buitenplein vindt je creativiteit, de Après techno bar en eindeloos winters vermaak. Even geen zin om actief te zijn? Dan kun je natuurlijk ook even chillen bij 1 van de buitenkachels. Kaarten kosten 27,50 euro ex fee in de voorverkoop.

Check de Facebook page van het feest.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws