Djokerz

Jesse | 27 november 2012
headlines

De Djokerz feesten waren populair, maar komt er nog een Djokerz feest? Wanneer? Bestaat Djokerz nog? Op al die vragen komt op 30 november een antwoord.

Djokerz is een concept, dat al verschillende keren plaatsgevonden heeft. Het was even stil, maar Djokerz leeft als nooit te voren. De afgelopen jaren heeft de organisatie inspiratie opgedaan in binnen en buitenland en op 30 november zal dit samensmelten in een geweldig nieuw concept dat zal neer strijken in het nieuwe ECI complex in Roermond. Hoofdgast van de avond is niemand minder dan de legendarische dj Pete Heller.

Van fanfares uit zijn kindertijd tot disc jockey en dance music producer: Pete Heller weet wanneer hij een goede drum hoort. Boom-boom. In zijn jonge jaren luisterde Pete Heller al van The Clash, Psychedelic Furs, Jam en Madness, later ontdekte hij hip hop bij een Clash gig in London. In 1980, toen house music bekend werd, werd alles anders. Heller ontdekte de clubs en vond het geweldig. Na Heller's bijdrage aan Altogether Now begon hij met het maken van house music. De ene club hit na de andere volgden.

In het midden van de jaren 90 werd Ultra Flava de bekendste track in Ibiza. In 1998 produceerde Heller de grootste hit tot dan toe, met Peter Heller's Big Love. De track behaalde nummer 12 in de UK pop hitlijsten. Vanaf toen produceerde hij enorme "club monsters": Sputnik, Stylus Trouble, Simpler, remixen van Cevin Fisher, Inner City... een eindeloze lijst! Door de lancering van Phela Recordings, een uitlaatklep voor zijn eigen producties van hoge kwaliteit en samenwerkingen met andere artiesten als Satoshi Tomiie, Darren Price & Rocky van Xpress 2. 2010 staat hij absoluut niet stil! Kaarten kosten 10 euro plus lidmaatschap in de voorverkoop en 12 euro aan de deur.

Check ook www.ecicultuurfabriek.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws