Crazy Sexy Cool

Jesse | 29 november 2012
headlines

Na het uitverkochte en geslaagde vierjarig bestaan van Crazy Sexy Cool in de Maassilo Rotterdam is de volgende editie in een compleet nieuwe stad: Utrecht.

Heb jij zin in een dampend feest midden in het land? Kom dan zaterdag 1 december 2012 naar Crazy Sexy Cool in de Central Studios in Utrecht. Headliner van de avond is Quintino. Met meerdere top 40 hits en internationaal succes is Quintino niet meer weg te denken uit de Nederlandse house scene. Dit jaar stond hij zelfs met Tiesto op Ibiza in de Pacha te draaien. Naast Quintino heeft de organisatie ook Leroy Styles en Benny Rodrigues uitgenodigd.

De line-up bestaat verder uit Franky Rizardo (die als een speer gaat op het toplabel Defected), La Fuente (Dirty House), Apster (hij is 1 van Afrojack's vaste JACKED gasten), Delivio Reavon & Aaron Gill (staan niet voor niets op al onze feesten), Andy Foreman, Kid Kaio, Vaiks L & Rowses (dynamic duo), Nene Dasile (bekend van Tomorrowland) en host MC Ambush. Zaterdag 1 december 2012 gaan de deuren open om 22:00 en Crazy Sexy Cool sluit om 05:00. Zorg dat je erbij bent. Kaarten josten 27,50 euro in de voorverkoop.

Check ook www.the-real-world.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws