Winterkriebels

Jesse | 4 december 2012
headlines

Winterkriebels presenteert een knallende house line-up en gelijk ook maar even de Zomerkriebels Festival combideal.

Na Kerst en Oud & Nieuw komt voor velen in januari de onvermijdelijke winterdip. Een winterslaapje trekt je hier doorheen, maar vergeet niet op zaterdag 26 januari 2013 hier uit te ontwaken. Dan staan in Central Studios namelijk niemand minder dan Sidney Samson, D-wayne, Gregor Salto, Vato Gonzalez, Billy the Kit en de Afro Bros achter de decks om jou maximale kriebels te bezorgen.

Studio 1

In Studio 1 staan grote namen uit de house scene waaronder Sidney Samson. Deze ervaren dj is momenteel super hot! Nadat Samson het knallende 'Get It Started' pruduceerde voor Pitbull en Shakira, lanceert hij nu de upcoming smash hit 'Better Than Yesterday' met de vocals van de legendarische Will.i.am. Ook D-wayne is van de partij. Naast deze twee zullen Gregor Salto, Sandro Silva, Firebeatz en La Fuente je de kou snel doen vergeten.

Studio 2

Grote namen uit de house en electro scene in studio 2. Billy the Kit zorgt er met zijn energieke en exploderende sound voor dat je winterdip na 26 januari verleden tijd is. Een andere grote naam in studio 2 is Vato Gonzalez, oftewel Mr Dirty House. Onlangs lanceerde de dj de rauwe dirty house song 'Not a Saint', een samenwerking met Donae'o en Lethal Bizzle, twee Engelse hiphop artiesten. Tijdens Winterkriebels wordt hij bijgestaan door de Mc die nooit van zijn zijde wijkt: Mc Tjen. Naast Vato Gonzalez en Billy the Kit zullen ook Stefan Vilijn, Andy Foreman en de Afro Bros aantreden.

Tickets voor Winterkriebels kosten 27,50 euro. Ben je een echte Kriebelsfan en wil je ook naar Zomerkriebels Festival? Koop dan een supervoordelig combiticket voor slechts 45 euro en bespaar meer dan 20 euro.

Meer info ook op www.kriebels.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws