Sjonnie & Anita

frank | 5 december 2012
headlines



Op 1 januari 2013 is maakt het inmiddels legendarische Sjonnie & Anita Verkleed Festijn – XXL Edition haar opwachting om het nieuwe jaar weer op een extravagante en ubergezellige manier in te luiden. Wat ooit begon als ‘Panorama gaat doorrrr’ in de Canvas is nu uitgegroeid tot een waar cultfeest waar de gezelligste mensen van Amsterdam hun uiterste best doen om er zo fout mogelijk uit te zien, Sjonnie & Anita style dus!

Vanwege het overweldigende enthousiasme voor dit Verkleed Festijn moest vanuit de ietwat kleine Canvas al snel op zoek gegaan worden naar een grotere locatie voor deze ultieme new years party en tegenwoordig staan Sjonnie & Anita al weer voor de derde keer in de Westerunie. Iedereen weet ook dat Sjonnie & Anita niet staat voor de dikste line up waar je het volle pond voor moet betalen, nee, Sjonnie & Anita draait om de gezelligheid, een dikke show met je beste vrienden en gelijkgestemden op de gezelligste nieuwjaarsevenement van Nederland. Elk jaar dient iedereen weer diep in zijn of haar kledingkast te duiken om een zo fout mogelijke outfit bij elkaar te scharrelen want zonder foute outfit kom je er dus niet in! Van de jaren 80’ en 90’ tot Flodder en New Kids, je kunt het zo gek niet verzinnen of je ziet er wel iemand mee rondlopen op deze altijd speciale nieuwjaarsdag. Het credo is in ieder geval ‘de schaamte voorbij, hoe fouter hoe beter! Geen haute couture en urenlang voor de spiegel staan, dit is het enige feest van het jaar waar jij helemaal jezelf kunt zijn en er uit kunt zien alsof de dag van morgen niet bestaat.

Met passende trots presenteert Bla Bla ook dit jaar weer een line up om je vingers bij af te likken. Vanaf 16.00u ’s middags tot 04.00u ’s nachts zullen de Argentijnse Barem en de Bulgaarse Metodi Hristov je laten feesten alsof oud en nieuw nog lang niet afgelopen is. Zij worden hierbij ondersteund door het beste wat Nederland op het gebied van tech house te bieden heeft zoals Daniel Sanchez,  2000 and One, Juan Sanchez, El Mundo & Satori, Joey Daniel, Aike & Dickson, Pascal Benjamin, Pete Bandit & Jason Shae, Marckus en Frenk Wiersma. Barem is zeker geen onbekende van Bla Bla en mocht al een paar keer eerder zijn kunsten komen vertonen in ons koude kikkerlandje. Sinds hij geheel en al op eigen kracht er voor zorgde dat hij zichzelf in de kijker van Richie Hawtin speelde is Barem’s ster rijzende. Binnen enkele jaren groeide hij uit tot een vaste kracht binnen het Minus label van Richie Hawtin en is publiekslieveling in vele Europese landen. Naast deze Argentijnse held zal een andere rijzende ster zijn plaats innemen achter de draaitafels van de Westerunie. Metodi Hristov is ook zeker een naam om in de gaten te houden en neem van ons aan dat deze man op 1 januari de pannen van het dak zal spelen. Check hier een van zijn nieuwe releases die hij op het label van Daniel Sanchez produceerde.

Vorig jaar was het ultieme verkleedfestijn binnen een mum van tijd uitverkocht en gezien het feit dat de vroege vogel kaarten al zijn uitverkocht en meer dan de helft van de normale kaarten ook al over de toonbank zijn gegaan raden wij je aan om niet te lang te wachten en je kaarten snel via www.blablamusic.com/tickets te kopen. En last but not least herinneren we je er nog even aan om vooral ook al je opblaaskrokodillen en andere strand- en zwembad artikelen mee te nemen want alles moet de lucht in! Nog niet overtuigd? Check hieronder de video van vorig jaar en je weet dat dit het ultieme feest is om 2013 op een memorabele wijze in te luiden!


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws