Parrendos

Jesse | 6 december 2012
headlines

Parrendos is een gloednieuw concept, dat voortaan iedere zondagavond plaats gaat vinden in de Millers Den Haag.

Parrendos, een concept wat is ontstaan om het publiek in aanraking te laten komen met de kwaliteit van de hedendaagse tech house. Tech house, een stroming die is uitgegroeid tot 'tegenhanger' van de commerciële dance waarbij de groovy en funky elementen centraal staan. Naarmate de avond vordert zal de intensiteit van deze aspecten toenemen en je meenemen in het ritme van de nacht; Musica de Noche. Het feest wordt gehouden in de Haagse club Millers. De eerste editie vindt plaats op zondag 9 december.



Parrenderos, de latijnse betekenis van feestliederen, vandaar de naam Parrendos, ofterwel het feest voor de feestliederen. Een concept dat bedoeld is om de 'echte' uitgaans people te enthousiasmeren. De avond zal van 21:00 tot 03:00 uur duren en naast de residents, die de kwaliteit zullen waarborgen, zullen er diverse grote namen onaangekondigd hun favoriete tech house platen komen draaien.

Een intieme avond waarbij de muziek, beleving en de underground feeling centraal staan. Verwacht geen commerciële muziek, maar een kwalitatieve extase van diepe en funky invloeden. De vaste residents zullen op wekelijkse basis garant staan voor een ijzersterke muzikale basis. Naast de huidige programmering zal dit een echte aanvulling zijn voor de Nederlandse uitgaan scéne. Zo zal er rekening gehouden worden met de juiste invulling, indeling én creatie in lijn van Parrendos. Kaarten kosten 10 euro.

Meer info op www.parrendos.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws