Groot nieuwjaarsfeest in Tilburg

frank | 10 december 2012
headlinesRevolution organiseert op 31 december een nieuwjaarsfeest in het voormalig Patronaatsgebouw aan de Veemarktstraat. Dudok staat die nacht geheel in het teken van House.

 
Brasserie Dudok wordt tijdens de jaarwisseling omgedoopt in ‘Revolution’, geheel gericht op housemuziek. Organisatoren Arny Fernandes, Roel van den Hout, Mark Nouwens en Glenny Tahapary halen alles uit de kast met de beste techniek, een grote LED-muur en één van de bekendste Nederlandse VJ’s: MK-Ultra. Ook verzorgt dansgroep ‘Soul Supply’ een optreden.

De organisatie besloot zich te onderscheiden van andere nieuwjaarsfeesten door zich volledig op housemuziek te richten. Verschillende stijlen, zoals sophisticated house, funk & jack, Tech house, techno en minimal, passeren de revue. Het credo van de avond is dan ook ‘House – the way it was meant to be’.
 
Onder anderen DJ David Labeij, bekend van Awakenings en de organisator van het beruchte ‘Berlin Underground’, werd aangetrokken voor oudjaarsavond. Ook Brabander Gordon Howarth, oprichter van festival Lalaland, staat achter de draaitafels. Verdere DJ’s zijn ‘Dexx’, ‘Moluxious’, ‘Jael’, ‘Mugsy’, ‘Rotek’ en ‘Anexx’.

Na Arnhem, Den Haag en Rotterdam, opende brasserie Dudok in november ook een vestiging in het voormalig Patronaatsgebouw aan de Veemarktstraat. Er kan dagelijks ontbeten, geluncht en gedineerd worden.

Tijd: Deuren openen om 23:00u
Prijs: Pre-sale € 40,-
Dresscode: Dress to impress
Vvk-adressen: Revolution - Nieuwlandstraat 28, Lódz - Willem II-straat 61, Square - Heuvelpoort 324
Meer info op: www.facebook.com/Revolutionnewyearparty 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws