Nacht Bazaar

frank | 10 december 2012
headlinesDe Nacht Bazaar: het gratis evenement met een mix van kunst, cultuur, kleding en muziek komt op 21 december terug naar Trouw. Op 31 augustus eerder dit jaar startte Trouw dit unieke concept. Na een succesvolle eerste editie van ruim 2.500 bezoekers, kon een tweede editie natuurlijk niet uitblijven. De eerste namen zijn inmiddels bekend. Met deelnemers zoals Stedelijk Museum, GUP Gallery en verschillende hippe kledingmerken belooft het een mooie nacht te worden.
 
Op 21 december opent Trouw de deuren van De Verdieping en De Hal, tevens onderdeel van de oude drukkerij aan de Wibautstraat. De Nacht Bazaar brengt unieke, persoonlijke en opmerkelijke producten, merken en organisaties samen op één avond. Met oude bekenden zoals Jutka & Riska, Beter & Leuk en natuurlijk de Plee Rave wordt het gegarandeerd net zo gezellig als de vorige editie. Maar op 21 december zullen vooral veel nieuwe toffe merken, initiatieven en organisaties deelnemen, zoals o.a. Stedelijk Museum, GUP Gallery, De Platen van Nuno dos Santos, Design Mooi en Baskèts. Daarnaast heeft Bas Kosters zijn kasten eens goed doorgespit en verkoopt hij zijn eigen kleding voor een klein bedrag. De Nacht Bazaar is de enige plek in de stad waar je kan eten, boeken kan kopen, kunst kijken, tafeltennissen, je make-up laten doen of tweedehands kleding kan shoppen tot in de late uurtjes. Trouw blijft natuurlijk Trouw, dus je kan de avond aftoppen met een heuse clubnacht.
 
De Nacht Bazaar vindt plaats op 21 december van 16.30 tot 00.00 en is gratis tot 22.00. Om 23.00 begint boven de clubavond tot 05:00. Niemand minder dan Joris Voorn heeft Kölsch uitgenodigd voor een live performance.
 
Nacht Bazaar
Vrijdag 21 december
Als de zon ondergaat…
Tijd: 16:30 – 00:00
Entree voor de Nacht Bazaar is gratis van 16.30 tot 22.00. Vanaf 23.00 betaal je de entreeprijs voor de club aan de deur.
www.trouwamsterdam.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws