Doomsday festival

frank | 12 december 2012
headlines



21 december 2012 is de dag waarop de Maya's volgens hun kalender het einde van onze huidige wereld voorspellen, maar tevens een heel nieuw begin, want op die dag staat onze aarde weer op één lijn met de zon en het middelpunt van de melkweg na 26.000 jaar. Is dat geen reden om eens goed uit je dak te gaan?
 
Nachtcultuur organiseert op die dag de eerste editie van een gloednieuw evenement: Doomsday Festival. Vier zalen, gehost door enkele van de meest bepalende Belgische hosts op vlak van de elektronische dance muziek; Untiteld!, Footworxx, Liberty White & Hertz en lands hipste party-phenomenon Kissinger zal de VIP verzorgen.
 
Doomsday wordt ongetwijfeld het grootste nieuwe evenement in het najaar. Verwacht niet minder dan een groots visueel spektakel uitgewerkt rond dit concept, de nieuwste muziek en gevestigde waardes in de elektronische muziek op nationaal - en internationaal vlak en vele enthousiaste jongeren. Het wordt een mix van minstens vijf verschillende muziekstijlen in vier zalen op één locatie. De muziek is de drijfveer van dit evenement en het is een evenement voor alle leeftijden, zolang je maar een muziekliefhebber of partyfanaat bent.
 
Niet enkel lokale helden dus maar vooral grote internationale topnamen staan op de line up:
 
Doomsday Mainstage
Booka Shade 
Crookers
Popof
The Oddword
Live: Gaiser 
Live: Mathias Kaden 

Hertz
Double U Jay
Jeff Mills 
Redhead
Robert Hood
Secret Cinema 
Technasia 
Live: The Advent

Untitled!
Andy C
Cookie Monsta
Doctor P.
Echo Virus
Gunman & Judah
Hype
Kastor & Dice
KOAN Sound
Roni Size
Rowney & Propz
Tito

Footworxx
D-Passion
Hellfish
Madhouse Brothers 
Omira
Partyraiser
Promo
Radium
The DJ Producer
The Sickest Squad
Unexist
Live: Atari Teenage Riot
Live: Doormouse
 
Het festival vindt plaats in Antwerp Expo, Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen, België op vrijdag 21 december 2012. Ze bieden een mix aan van techno, electro, minimal, house, crossover, industrial, dubstep en drum 'n bass, elk vertegenwoordigd door de beste nationale en internationele artiesten.
 
Regular tickets zijn 36 euro, doorsale 46 euro. Check www.doomsday.be

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws