Click

Jesse | 18 december 2012
headlines

Click Clock Clingeling is de kerstkraker van Amsterdam op tweede kerstdag in de Westerunie.

Op woensdag 26 december brengt Click traditiegetrouw een speciale editie waar de familie omgeruild mag worden voor de dansmakkers en het rijkelijk naar binnen gewerkte kerstvoedsel er weer in stijl tot in de kleine uurtjes afgewerkt kan worden. Van vers na het diner tot diep in de volgende ochtend bedienen hemelbestormende artiesten als Stacey Pullen, Gabriel Ananda, Minilogue, Edu Imbernon, De Man Zonder Schaduw en vele andere het publiek in 4 knusse zalen tegelijk. Click Clock Clingeling 2012 wordt van een zaligheid als niet eerder vertoond op het Amsterdamse Westergasterrein.

Als er iets de goudgegriffelde feeststemming van december onderstreept dan is het wel het geluid van de techno-engel Stacey Pullen. De voorman van de tweede lichting Detroit techno. Zijn kenmerkende stijl is de onnavolgbare mix van garage met house en techno, een geluid waarmee hij het hele jaar door onafgebroken dansvloeren over de hele wereld mee op zijn kop zet. Pullen is nog altijd een van meest geboekte artiesten van het moment en dan ook een traktatie op deze ultieme Click Clock Clingeling.

Van een generatie jonger, maar gestaafd op dezelfde principes als Pullen, zijn Sebastian Mullaert en Marcus Hendriksson aka Minilogue, die vanuit Zweden dit kerstfeest live optillen met hun zuivere en sophisticated sound, waarvan de wortels rijken van in de klassieke muziek tot Kraftwerk.

Een ster in alle opzichten is ook Edu Imbernon, de jonge Spanjaard die sinds zijn hit 'El Baile Aleman' met vriend en klinkende naam Coyu de wereld aan het veroveren is vanuit Berlijn en Ibiza. Hij tekende al voor de toonaangevende jaarlijkse compilatie van Space. Een schare aan nieuwe en vertrouwde Click gezichten komt verder voorbij in de vier zalen, met voor elk warm kloppend kersthart wat wils. Op tweede Kerstdag 2012 vormt Click Clock Clingeling de twinkelende gouden piek op de absolute feestmaand van het jaar. Het feest begint om 22.00 uur en gaat door tot 08.00 uur. Kaarten kosten 25 euro aan de deur.

Voor meer info check je www.iloveclick.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws