Nieuwe clubavond in de Melkweg

frank | 26 december 2012
headlinesOp vrijdag 15 februari start Melkwegs electronic music platform klinch de nieuwe clubnacht Dash. Een nieuw concept dat garant staat voor kwalitatieve house op de dansvloeren van de Melkweg. Speciale gast op de eerste editie is het Britse Audiojack. De Sluwe Vos, Quentin van Honk en Phoenix Ramone maken deel uit van het Dash team en maken het programma rond. Tickets zijn nu in de voorverkoop. Let op: Vanaf januari is het voor klinch clubnachten niet langer nodig een lidmaatschap te kopen en geldt in de meeste gevallen een leeftijdsgrens van 18 jaar.
 
Dash wordt georganiseerd door liefhebbers en is voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve en positieve housegeoriënteerde avond in Amsterdam. Dash gaat eens in de twee maanden plaatsvinden.
 
Dash zal verder wekelijks te horen zijn via Dash Radio. De podcasts zullen ingevuld worden door de leden van het Dash team en hun muzikale netwerk. Dash Radio en de livesets van de clubavond zijn vanaf nu te vinden op www.mixcloud.com/dash_amsterdam.
 
De diepe house sound van Audiojack heeft zich de afgelopen jaren als een lopend vuurtje verspreid. De twee Britten hebben overal gedraaid, van Sydney tot Sao Paulo en hun tracks worden gedraaid door een groot aantal gerenommeerde dj's, waaronder Sven Väth, Steve Bug, Sasha, en Laurent Garnier. Platen uitbrengen doen ze bij kwaliteitslabels 20:20 Vision, Get Physical, Leftroom en hun eigen label Gruuv.

www.melkweg.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws