Moments

frank | 26 december 2012
headlinesNa een knallende eerste editie vol eersteklas deephouse, techhouse, techno en een zee aan blije gezichten, is het tijd om vooruit te blikken op de volgende Moments labelnight in de Factory 010! Zaterdag 2 februari zal de prachtige rauwe fabriekshal in Rotterdam opnieuw gevuld worden met alle ingrediënten voor een onvergetelijke avond. Ook deze keer is de line-up doordacht, vol variatie en de prijs meer dan waard.
 

De naam Paul Ritch (Quartz) gonst al een tijdje rond en staat voor stevige maar sexy techno. Inmiddels heeft de man in alle grote clubs en festivals gestaan. Denk hierbij aan tonelen als Berghain (Berlijn), Womb (Tokio), Amnesia (Ibiza), Time Warp (Mannheim), en recent nog Awakenings Drumcode edition.
 
Technasia (Cadenza) is al decennia lang tussen de betere line ups te vinden en releast tegenwoordig naast stevige techno ook op labels als het frivole Cadenza van Luciano. Op 2 februari zal hij op Moments eindelijk voor het eerst te horen zijn in de Factory 010!
 
Eén van Nederlands best verkochte export producten, Egbert Live (Cocoon), is bijna nog populairder dan de tulpen uit Amsterdam. Nog sneller dan het tempo van zijn sets reist deze jonge artiest heel de wereld rond. Ook stond hij recent nog prime time op Timewarp met zijn hoog gewaardeerde liveset.
 
De nummer 13 in de Resident Advisor's toplijst van live acts van 2012 is Max Cooper (Traum) Zijn experimentele en complexe sound met veel melodieuse en euforische hoogtepunten is een absolute aanrader en op Moments voor het eerst te horen in Rotterdam!
 
Taras van de Voorde (Rebirth) is één van de betere producers uit Rotterdam, krijgt al lange tijd support van alle grote namen in de scene en mag zich onderhand zelf tot de grote jongens rekenen. Gigs in Pacha, Ushuaia (Ibiza) en Ministry of Sound (Londen) zijn hier het waterdichte bewijs van.
 
Bjorn Wolf (IM House) keert terug in Rotterdam met genoeg nieuw materiaal. Met name de hit EP Iz Diz Houz? heeft hem internationale bekendheid gebracht doordat grootheden als Loco Dice, Marco Carola en Richie Hawtin de plaat grijs gedraaid hebben. Met optredens op Mysteryland en Sensation heeft de man genoeg ervaring om een weergaloze set neer te zetten op Moments!
 
Initiatiefnemers en artiesten van het label Hertz & Vibes en Layers zullen de avond hosten!
 
De goedkoopste 'Loyalty Tickets' zijn binnen enkele dagen na aankondiging uitverkocht. Verwacht wordt dat ook de Early Birds van €17,50 vroeg in handen zijn van de snelle beslissers, dus sla bij dit lezen snel je slag om een mooie korting mee te pakken. Wees echter niet getreurd als je te laat bent want de voorverkoop prijs van €22,50 is nog steeds zacht te noemen! Tickets koop je op www.momentsevents.nl of bij Ticketscript.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws