Latin Lovers

frank | 26 december 2012
headlinesZaterdag 26 januari in het nieuwe jaar 2013 is het meest sexy en vrouwvriendelijke concept weer terug in Patronaat Haarlem: het gaat natuurlijk over Latin Lovers! Een heerlijk zomers en tropisch avondje uit, midden in de winter, dat willen we toch allemaal? Dit keer met een (live) optreden van Shermanology en heerlijke dj sets van Roul and Doors, Stefan Vilijn, Jasper Clash met Alex Cruz en MC Dirty B!
 
Het Patronaat heeft in de zomerperiode van 2012 veel geïnvesteerd in een nieuw lichtplan en Latin Lovers kan qua investering natuurlijk niet achterblijven. Dat wordt weer een oogverblindende show!
 
Line-up
Heerlijk, een (live) optreden van het gouden trio: Shermanology! Andy, Dorothy en Leon kunnen niet wachten om eindelijk weer eens ouderwets in Nederland op te treden, daar waar het allemaal begonnen is, na een tour in de USA en boekingen in Azie, Australie en noem het maar op! Roul and Doors zijn er ook weer bij, na het succes van de vorige editie. Gillende vrouwen en springende heren voor de dj booth, dat zien ze graag bij Latin Lovers! Trinidad, Cameroon, Elements en natuurlijk de monsterhit Blackout, hopelijk komen ze allemaal voorbij. Verder in de line-up staan de echte atinboys uit Rotterdam, Stefan Vilijn en Jasper Clash! De line-up wordt compleet gemaakt door Haarlem's finest Alex Cruz en vocalen deze nacht zijn van offbeatswagger MC Dirty B.
 
Ladytickets
Omdat bij Latin Lovers altijd 70% (bewezen) bezoekers bestaat uit vrouwen, doen ze graag iets terug: Ladytickets! De Ladytickets zijn alleen voor dames en 1 ladyticket geeft toegang aan 2 dames. Ze zijn exclusief te bestellen via www.footclub.nl/tickets en kosten 18 euro per stuk. Er zijn maar 100 ladytickets verkrijgbaar voor deze editie dus wees er snel bij! Normale kaarten kosten 14 euro en zijn ook te koop via Ticketscript, bij een Free Record Shop bij jou in de buurt of via www.patronaat.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws