Dance-items op de Serious Request-veiling

SusanneW | 23 december 2012
headlines


Op de een-na-laatste dag van Serious Request 2012 heeft de actie in het glazen huis al meer dan zes miljoen euro opgebracht. Maar daar kan nog best wat meer bij!
 

De Serious Request-veiling heeft met 35 pagina’s op Marktplaats weer van alles te bieden; ook voor danceliefhebbers. Zo kun je een dj-booth naar wens laten maken en een masterclass krijgen van Junkie XL. Of bieden op gesigneerde headphones van Tiësto en de M-Audio Trigger Finger midi controller van Skrillex. Ook komt D-Felic (nu-jazz, broken beat, deephouse) graag een avondje bij jou thuis draaien (1, 2) en wil de ArtEZ Popacademie & MediaMusic in Enschede je helpen bij het professioneel produceren van je eigen dancetracks.
 
Ook zijn er diverse dance-organisaties die (VIP-)tickets of speciale pakketten aanbieden voor festivals en feesten in 2013:
Lowlands
5DaysOff
Soenda
Free Your Mind
Energy (ID&T 1, 2)
New Years Dance
 
Hoewel de dj’s van 3FM het glazen huis maandag verlaten, kan op de meeste van deze items nog de hele week geboden worden. En de komende uren kun je natuurlijk nog altijd een fijn, verantwoord danceplaatje aanvragen via 0909-1336 of de website van Serious Request. Doen, want het Rode Kruis gebruikt de opbrengst om wereldwijd babysterfte terug te dringen!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws