Eerste editie Funkadelic

Jesse | 3 januari 2013
headlines

Noteer zaterdag 2 februari 2013 met grote uitroeptekens in je agenda, want dan staat de eerste editie van Funkadelic in het nieuwe jaar gepland.

2013 Belooft een spectaculair jaar te worden met mooie vooruitzichten, zoals twee edities op Nederlands grootste en populairste Beachclub Vroeger, het vijfjarig bestaan en om te beginnen een over the top editie in één van de populairste discotheken van Amsterdam Panama. Met twee zalen, een VIP Balkon en vele mogelijkheden voor een funky productie is het gerenoveerde Panama de perfecte locatie voor Funkadelic.

Verdeeld over twee zalen staan de volgende artiesten die allen geen introductie nodig hebben: Benny Rodrigues, Gregor Salto, Michael Mendoza, Delivio Reavon & Aaron Gill, Roul and Doors, Nene Dasile, Brian Chundro & Santos, Bootsman2Bootsman, Pascal Moreno & Tyron Kemble, Jennifer Cooke & Rahm (live).

Voor de vaste Funkadelic aanhang zijn de eerste 100 voorverkooptickets slechts 10 euro, daarna 15 euro. Voor deze editie zijn er in de voorverkoop maximaal 100 losse VIP tickets verkrijgbaar voor 35 euro. Deze geven toegang tot de VIP balkon, VIP bar en is inclusief free sushi en een welkoms drankje. VIP tafel reserveringen kunnen gemaild worden naar info@Funkadelicevents.nl.

Check ook www.funkadelicevents.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws