Erick Morillo in nieuwe Club Amsterdam

Jesse | 8 januari 2013
headlines

Zaterdag 2 maart 2013 komt Erick Morillo naar Amsterdam, om te draaien op de opening van een gloednieuwe club.

Op zaterdag 2 maart 2013 komt Erick Morillo namelijk Club Amsterdam openen en inwijden. Een nieuwe evenementen locatie in Amsterdam die zijn première (en dus opening) binnen de dance-scene viert met één van 's werelds grootste artiesten achter de decks: Erick Morillo. En net als alle voorgaande jaren is het Luxury Events die ervoor zal zorgen dat de avond als onvergetelijk de boeken in zal gaan.

Introduceren van Erick Morillo hoeft niet meer. Zijn avonden zijn legendarisch. Waar hij achter de decks verschijnt, is het feest. En de afgelopen jaren heeft zijn grote fan base dat zowel in Nederland als ook op de woensdagen in de Pacha Ibiza onverminderd kunnen ervaren. Het is alweer even geleden dat de grote, kleine man ons nationale grondgebied betrad, dus dat maakt zijn aanwezigheid alleen nog maar specialer.

Club Amsterdam is gevestigd op de vierde etage van de Amsterdam ArenA. Een volledig nieuwe, fantastisch en unieke locatie met een capaciteit van ruim 1.500 bezoekers. Kaarten kosten 39,50 euro in de voorverkoop.

Check ook www.luxury-events.nl.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws