Karotte's Kitchen

frank | 9 januari 2013
headlinesVaste prik in het nieuwe jaar, Karotte die alle beste wensen even fijntjes aan diggelen komt draaien. Jawel, ons aller geliefde Duitse feestbeest komt ook in 2013 weer langs voor twee nachten janboel, donderdag 24 januari in Huize Maas (Groningen), vrijdag 25 januari in de Poema (Utrecht). Verwacht twee extra lange sets van de dj, die net als zijn achterban altijd garant staat voor een goed georganiseerd gekkenhuis -is er een betere manier om het nieuwe jaar open te breken?
 
Voor de niet-ingewijden: je hebt werkpaarden, en je hebt sierpaarden. Karotte is eigenlijk allebei; een onvermoeibare dj met opvallende voelsprieten voor de beste techno en techhouse van het moment, maar tegelijk een charismatische artiest die zijn muziek als geen ander weet te verkopen aan zijn publiek. En dat heeft de Frankfurtse gangmaker inmiddels een heldenstatus opgeleverd in de lage landen, elk feest met hem leidt tot uitzinnige, soms zelfs kolderieke taferelen.
 
Laten ze daar nou net van houden in het hoge noorden. Huize Maas is hier al vele jaren het toneel van de betere technofeesten, samen met de boys van Technootjes zal op donderdag 24 januari daarom een uitgebreid nachtje Karotte worden opgediend. Support krijgt de Duitser ditmaal van Technootjes-artiesten Miguel en K.Cee, twee dj's die je wel om een boodschap kunt sturen, zeker als het gaat om het creëren van een zinderend Karotte-sfeertje.
 
Die buzz zal de volgende nacht ook zeker voelbaar zijn. Vorig jaar opende de beste man het nieuwe jaar al op gepaste (lees: doldwaze) wijze in de Utrechtse club Poema, om de goden goedgezind te houden herhaalt Karotte deze avond in 2013. Niemand minder dan de gerenommeerde dj/producer Kid Culture is deze nacht zijn sidekick, terwijl ook 'mister Nachtwacht' René Engel in Utrecht van zich zal laten horen.
 
Kortom, de feestneuzen mogen weer uit de kast. Zoals gezegd draait Karotte elke nacht een extra lange set, als het aan hem ligt mag de boel dan meteen keihard ontsporen. Maar dat hoef je zijn fans niet uit te leggen, die hebben aan één woord genoeg. En nogmaals, voor de niet-ingewijden: go with the flow. Hoef je ook niet meer na te denken over goede voornemens.

www.evotions.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws