Eurosonic after

frank | 9 januari 2013
headlines



Op 11 januari zullen Vinnie, Donnie & Sjakie, voor het vierde achtereenvolgende jaar, de bezoekers van Eurosonic en de toevallige Groningse passant, verblijden met een afterparty die zijn gelijke niet kent.
 
Net als voorgaande jaren zijn Vinnie, Donnie en Sjakie vanaf middernacht present in de Blauwe Engel, alwaar zij de 'enige echte' Unofficial Eurosonic Afterparty organiseren. Het café, ook wel bekend als de meest beruchte kelderbar van Groningen, zal Klokslag 12 uur haar deuren openen. De drie halfgoden zijn vervolgens, met een beetje hulp van het Jäger Music programma, tot een uur of 5, 6 of misschien wel 7, verantwoordelijk voor het meest beruchte feestje van 2013.
 
Het muzikale programma van deze after is ook in 2013 van hoge kwaliteit. Om te beginnen staat ook dit jaar VDS collega en vriend DJ Sandeman achter de decks. Het is simpelweg geen onofficiële after zonder deze Eurosonic vedette. Naast Sandeman zijn het niet de minste namen die het muzikale affiche completeren: Nobody Beats The Drum, Guerilla Speakerz en Spacegirls komen De Nachtbrakers van Groningen gelukkig maken. Kortom, genoeg geweld voor een nachtje raven.
 
Ervaren Eurosonic-gangers weten dat de Blauwe Engel niet het grootste etablissement van Groningen is, dus vol is vol. Wel is het mogelijk om voorrang te krijgen met behulp van een Unofficial Eurosonic Afterparty polsbandje. Via Twitter @degrotedjshow, @Sandeman en @jagermusicnl kunnen liefhebbers deze felbegeerde bandjes opvragen en vervolgens op donderdag of vrijdag in Groningen oppikken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws