Dave Seaman

Jesse | 10 januari 2013
headlines

Dave Seaman laat al jaren tijdens zijn bezoeken aan Panama bij vele fans een onvergetelijke indruk achter. Op 12 januari komt hij terug.

De, uit Leeds afkomstige veteraan draait al zeker 20 jaar mee in de dance scène. Als eerste editor van club-bijbel ‘Mixmag’, succesvol producent voor onder meer U2, Kylie, Michael Jackson, David Bowie en The Pet Shop Boys is deze man met recht een allround, multi-talent te noemen. Dave heeft ook meer dan 20 mixcompilaties voor gerenomeerde labels als Renaissance en Global Underground op zijn naam staan, kenners weten dat deze eer niet zomaar eenieder toekomt. Hij is ook de drijvende kracht achter een aantal onafhankelijke dance-labels zoals Stress Records en Audio Therapy.

dave seaman

C-jay werkt al jaren aan een onafgebroken stroom van top producties die wereldwijd door de allergrootste dj opgepikt worden. Verwacht bij C-jay een combinatie van house, tech-house, deep electronic en progressive. Ook de studio word op deze avond bezet door enkel multitalenten die er alles aan gelegen is om deze zaal van begin tot eind te laten rocken. Rufus Riley, Rich MC, Jermaine Anthony & Micheal Valentino en Owen-Joy staan achter de decks. Kaarten kosten 12,50 euro in de voorverkoop.

Check ook www.panama.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws