Muziek op film festival

frank | 11 januari 2013
headlines



In de VPRO Nacht, op donderdag 24 januari, tijdens International Film Festival Rotterdam (IFFR) kunnen film- en muziekliefhebbers naar de film én tot in de kleine uurtjes dansen op live muziek geprogrammeerd door 3voor12. De VPRO Nacht vindt voor de derde keer tijdens het festival plaats, maar dit jaar voor het eerst in het Oude Luxor Theater en naastgelegen Corso Rotterdam.
 
Film: Sightseers
De VPRO Nacht begint met een filmvertoning om 20.30 uur in het Oude Luxor Theater. VPRO's Cinema.nl en de IFFR-programmeurs selecteerden een film van de bovenste plank: moordkomedie Sightseers van de getalenteerde Britse regisseur Ben Wheatley (Down Terrace, Kill List).
 
Muziek
Om 22.00 uur start het muziekprogramma in Corso Rotterdam, dat doorgaat tot 04.00 uur. Dansen kan op live muziek en dj's geprogrammeerd door 3voor12: rapper Fresku (hiphop vol van spitsvondigheid, humor en emotie), de veelbelovende Jacco Gardner wiens zogenaamde baroque pop door grote internationale muziekmedia als NME en Pitchfork de hemel in wordt geprezen, Nederlands meest getalenteerde en succesvolle afrobeatgroep Jungle By Night, de energieke electro act Gnucci uit Zweden, muzikale alleskunner DJ Sandeman en het opzwepende dj/producerduo Guerilla Speakerz.
 
International Film Festival Rotterdam
VPRO is al jaren partner van International Film Festival Rotterdam: één van de grootste culturele evenementen van Nederland en tevens één van de grootste publieksfilmfestivals ter wereld. De nieuwste speelfilms, documentaires en korte films; de tentoonstellingen; optredens; talkshows en afterparty's maken Rotterdam van 23 januari tot en met 3 februari 2013 tot opwindende filmhoofdstad van Nederland.
 
Meer informatie & tickets: vpro.nl/nacht

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws