Hét Haarlemse feest voor 25plus is op veler verzoek terug

frank | 16 januari 2013
headlines



Je eerste avond uit, teut dankzij bier of bessen, je eerste zoen… Wie kent deze tijd niet? Digitale foto’s, Facebook en Hyves bestonden nog niet in de jaren 90, dus je kon schaamteloos je gang gaan! Veel Haarlemmers beleefden hun eerste nachtelijke avonturen op de beruchte feesten in het aloude Stadscafé. Sinds vier jaar verzamelen deze party animals zich iedere eerste vrijdag van november in de grote zaal van het Patronaat. De editie in 2012 was van tevoren uitverkocht dus op veler verzoek is er een extra editie ingelast, voor 350 die hards! Deze keer vindt het feest namelijk plaats in de geheel vernieuwde kleine zaal van het Haarlemse poppodium.

Dit 25plus feest is ideaal voor iedereen die van een 90s feest houdt met alleen maar leeftijdsgenoten! Dus even een duik terug in je jeugd met vrienden, bekenden en de mensen die de 90s echt zelf hebben meegemaakt. Heerlijk, want hokjes bestonden nog niet in die tijd: platen van Anouk, de Vengaboys, DJ Jean en Dune gingen hand in hand. Meebrullen op Marco Borsato of Guus Meeuwis, hakken op de Party Animals, of clubben op de sounds van de iT en Stricty Club cd’s. Alles kon, als het maar feest was. Op vrijdag 8 februari dus geen hokjes, maar blokjes. Hakken, slijpen, housen en meebrullen all night long!

En om het 2.0 te maken kan je op www.facebook.com/ninetiesparty je favoriete 90s plaatje posten. Van deze inzendingen maken we een 90s Top 40! Vertel meteen je mooiste 90s herinnering erbij. Want voor de mooiste verhalen en foto’s zijn er mooie prijzen, zoals een zak drankmunten op de avond zelf, snoepkettingen en nog meer 90s goodies! Ook kan je mee doen met de Happy Hardcore Karaoke dus zorg dat je op tijd binnen bent.

Dus trek je strakke levi’s broek en dito bloesje of naveltruitje van weleer aan, neem een slok passoa of pisang ambon en spring vrijdag 8 februari ouderwets op je fiets naar het Patronaat!

De Haarlemse 25plus Party
Vrijdag 8 februari 2013
22:00 - 04:00
Patronaat, Zijlsingel 2, Haarlem
Voorverkoop: 10,- via www.patronaat.nl
Deurverkoop (mits voorradig): 12,50
Minimumleeftijd: 25
www.facebook.com/ninetiesparty
Eventpage


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws