Dancefair 2013

frank | 18 januari 2013
headlinesDancefair lanceert het officiële programma van de 2013 editie en pakt daarmee wederom groots uit. Net als vorig jaar worden ook dit jaar de bezoekers verwend met een groot scala aan top notch artiesten die openhartig vertellen over het dj- en producer vak.
 
Op 16 en 17 februari kunnen ambitieuze dj's/producers en andere muziekjunks hun hart ophalen met 130 seminars over alle facetten van productie tot dj'en. Ook is er een beursvloer met alle relevante merken aanwezig en een label area waar meer dan 60 labels zoals Protocol, Mixmash, Selekted, Be Yourself, Gem Records en Fusion Records aanwezig zijn om te scouten en te A&R'en naar nieuwe frisse releases van de bezoekers van Dancefair.
 
Technische seminars worden gegeven door o.a. Nicky Romero, Laidback Luke, Marc Romboy (Systematic), Kaiserdisco, Tony Rohr, Taras van de Voorde, Gabriel Ananda, D-Block & S-te-Fan, Frontliner, ATFC, Vato Gonzalez, Leon Bolier, Digital Punk, Rene Amesz, JoeySuki, Dyro, Roul and Doors, Artento Divini, Melvin Warning en vele anderen.
 
Panels over alle andere onderwerpen die te maken hebben met het vak worden ingevuld door o.a. 2000 and One, Gregor Salto, Luciën Foort, Madskillz, La Fuente, Deepack, Jack of Sound, B-Front, Luna, E-Force, Sandro Silva, Billy the Kid, Leroy Styles, Dyna, MC Tjen, MC Roga, MC Villain, Miss Bunty, Lex Empress en veel meer toppers.
 
De ambiance van de eerste editie zorgde ervoor dat artiesten als Laidback Luke en Nicky Romero diep onder de indruk waren. De beurs ademt prikkelende muziekinspiratie uit met seminars en workshops op het gebied van house, techno, trance en de hardere stijlen. Er is tijdens Dancefair geen 'drempel' voor interactie met dj's, producers, labels en bedrijven. Juist daardoor liggen de kansen voor het oprapen voor veelbelovende dj's en producers, voor zowel de amateur als voor de professional.
 
Als jij vindt dat je behoort tot de groep die de toekomst is van de Nederlandse EDM, laat je dan inspireren door de helden van nu. En luister naar hun 'road to succes' en leer van hun studio tips and tricks.
 
Wat is er nog meer?
12 Ableton seminars
12 Native Instrument seminars
18 Mixing & Mastering workshops
6 DJ workshops
6 How to become the best promotor workshops
6 Begin je eigen label seminars
6 artist promotion seminars
 
En 2 dagen lang is er een inloop spreekuur bij de producer en dj dokter. Deze lost al jouw problemen omtrent gear en software op. Verzorgt door gear journalist/producer, eigenaar DJ2DJ en Gearjunkies Marc van den Hurk.
 
Een dagkaart kost 30€ en een Weekender 50€.
 
Voor informatie en tickets ga je naar www.dancefair.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws