Symphonica Elekronica Freeze

Jesse | 22 januari 2013
headlines

Eerder las je hier al dat Symphonica Elekronica met wintereditie Freeze zou komen. Inmiddels heeft de organisatie het winterprogramma bekend gemaakt.

De eerste sneeuw is gevallen en de winter staat nu toch echt voor de deur. Dat betekent dat de schaatsen weer worden geslepen, de ski's worden ingevet, de bontjassen geborsteld en ook Symphonica Elektronica Freeze steeds dichterbij komt. Op zaterdag 23 februari is het zover en gaat het enige échte winterfestival van Utrecht van 13:00 tot 23:00 jullie harten doen smelten in en rondom de schitterende Fabrique te Utrecht.

frank wiedemann

Na de spanning twee maanden te hebben opgebouwd kan de organisatie jullie niet langer in spanning houden. Innervisions-icoon Frank Wiedemann van Ame komt een liveset weggeven en ook Joris Voorn is erbij. Daarnaast ook op de line-up: FCL, alias San Soda en Red D, Tom Trago en Cinnaman b2b, RAUW-legende Joost van Bellen, Uffe (live), Musclefarm (Eric de Man en Aron Friedman), SHMLSS, 030303 dj's en Spacegirls. De areas zullen gepresenteerd worden door nachtburgemeester Mirik Milan en de honds Trouwe Daan Steures.

Symphonica Elektronica Freeze mag exclusief gebruik maken van een van de mooiste locaties in de provincie Utrecht: De Fabrique. De Fabrique beschikt over twee prachtige industriële en rauwe hallen: de Kalvermelkfabriek en de Perserij. Kaarten kosten 27,50 euro ex servicekosten in de voorverkoop.

Meer info op www.setfest.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws